Imaginile cu marele artist i-au îngrijorat pe fani. Reacția fiicei lui Jack Osbourne când își vede bunicul Ozzy Osbourne: „Când îl vede…”

Fetița lui Jack Osbourne preferă să-și susțină bunicul de la distanță. În cel mai recent episod al emisiunii The Osbournes Podcast, rockerul Ozzy Osbourne(74 de ani) îi reproșează în glumă fiului său să “aducă nepoții să vină să mă vadă!”.

“O voi face…. îi este frică de tine intradevar”, a dezvăluit el, referindu-se la fiica cea mică Maple, în vârstă de 15 luni, pe care o are împreună cu soția sa Aree Gearhart.

Întorcându-se către sora Kelly Osbourne, Jack, 37 de ani, a pus-o apoi la curent cu recentul moment viral al lui Maple.

Cum reacționează Maple când își vede bunicul, Ozzy Osbourne, la televizor

“Nu ai văzut noul videoclip, în care arată cu degetul. Am pus ‘Crazy Train’, ca o performanță reală. Ea face ‘I, I, I, I’, dar arată cu degetul spre televizor spunând ‘Papa, Papa, Papa, Papa, Papa, Papa’, doar că se repetă ca un disc stricat”, a spus el, scrie People.

Mândrul tată, care mai are trei fiice, Pearl Clementine, Andy Rose și Minnie Theodora, cu fosta soție, Lisa Stelly, a continuat: “Dar în viața reală, când îl vede și ea este ca și cum ar spune: ‘Oh, f…, iată-l'”.

În videoclipul adorabil împărtășit de fiul rockerului pe Instagram săptămâna trecută, Maple țopăia de emoție în timp ce își privea bunicul cântând la televizor alături de trupa sa.

Ozzy Osbourne, stare de sănătate tot mai fragilă

Ea i-a strigat în mod repetat numele, “Papa”, de nenumărate ori, în timp ce arăta spre televizor de fiecare dată când Ozzy apărea pe ecran. Jack s-a așezat pe o canapea în spatele fiicei sale și a privit cu dragoste cum tatăl său cânta, iar Maple a făcut din spectacol propria ei petrecere privată.

“Maple crede că are parte de o reprezentație privată de la tata”, a scris Jack în dreptul videoclipului.

Ozzy se deplasează cu dificultate

Starea de sănătate a rockerului este din ce în ce mai fragilă, iar drept dovadă stau și cele mai recente imagini cu el, care i-au îngrijorat pe fani. A fost surprins, zilele trecute, de paparazzi în Los Angeles, în timp ce se deplasează într-un scaun cu rotile, cu ajutorul celor doi asistenți al lui. Artistul care poartă mască la gură, pare din ce în ce mai slab.

Nu e prima dată când rockerul este surprins într-o astfel de ipostază. În luna septembrie și octombrie, el a fost surprins în public deplasându-se cu greutate cu ajutorul unui baston sau ulterior cu un scaun cu rotile.

*EXCLUSIVE* Ozzy Osbourne leaves an office building being pushed in a wheelchair with two assistants as the Prince of Darkness looks frail in Los AngelesSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Mai mult, la începutul anului, în luna februarie, Ozzy și-a anulat turneul din Europa, invocând problemele pe care le are la coloană.

„Este probabil unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am avut vreodată să le împărtășesc fanilor mei. După cum știți, am avut un accident grav acum patru ani, care mi-a cauzat leziuni la coloana vertebrală’, a anunțat legendarul muzician.

Fostul lider al Black Sabbath a explicat că nu are forța necesară pentru a susține un turneu: „Singurul meu obiectiv în ultimii ani a fost să revin pe scenă. Vocea mea este în regulă, dar după trei operații, tratament cu celule stem, ședințe nesfârșite de fizioterapie și, recent, chiar și cu tratamentul revoluționar HAL, corpul meu rămâne slăbit’.

Ozzy Osbourne, care nu a mai concertat din 2018, a amânat acest turneu european din 2019, mai întâi din cauza sănătății sale, apoi din cauza pandemiei.

„Sunt cu adevărat emoționat de cât de răbdător ați așteptat cu biletele cumpărate cu mult timp în urmă, dar am ajuns la concluzia că nu sunt fizic în măsură să fac turneul european, deoarece nu aș putea face călătoria necesară. Ideea de a-mi dezamăgi fanii mă devastează mai mult decât vă puteți imagina vreodată', a scris Ozzy.

Postarea lui Ozzy Osbourne s-a încheiat cu un mesaj prin care lasă de înțeles că se retrage de pe scenă: „Nu mi-am imaginat niciodată să-mi închei zilele de turneu așa. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară’.

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu Parkinson

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu Parkinson în 2019, iar din cauza bolii rockerul a avut şi o cădere gravă la domiciliu în 2019, ducând la dislocarea tijelor de metal, plasate în coloana vertebrală.

Aceasta situație l-a făcut pe Osbourne să spună că „2019 a fost cel mai urât, lung şi dureros an din viaţa mea.

„Am fost la baie și am căzut pur și simplu pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanță, iar de acolo, totul a degenerat. Șase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte și dacă sunt pe moarte.

Când m-au întrebat asistentele, după operație, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an, a declarat Ozzy Osbourne, în direct, în cadrul emisiunii „Good Morning America.

Medicii au stabilit că Ozzy Osbourne suferă de Parkinson stadiul 2 și că pentru a-și îmbunătății starea de sănătate are nevoie de tratament îndelungat și de recuperare. „Sunt multe feluri de Parkinson – nu este o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. E ca şi când ai o zi bună, o altă zi bună, apoi o zi foarte proastă', a conchis artistul.

Sharon și Ozzy Osbourne sunt căsătoriți de 40 de ani. Sharon l-a cunoscut pe Ozzy pe când avea doar 18 ani. Pe atunci, tatăl ei era managerul trupei artistului. S-au îndrăgostit, iar nunta lor a avut loc în Hawai în iulie 1982. Mai târziu, cei trei copii ai lor au venit pe lume: fetele Aimee și Kelly și băiatul Jack.

„Ne-am cunoscut prima dată când eu aveam 18 ani. De 52 de ani suntem prieteni, iubiți, îndrăgostiți, soț și soție, bunici și suflete pereche. Am fost mereu unul lângă altul, a scris Sharon pe Instagram.

Foto: Profimedia

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete