Snoop Dogg, anunț neașteptat: „Vă rog să-mi respectați intimitatea în acest moment”

Snoop Dogg a anunțat pe Instagram, că se pare că renunță la fumat.

“După multă considerație și discuții cu familia mea, am decis să renunț la fumat”, a spus el alături de o fotografie în alb-negru cu el însuși. Vă rog să-mi respectați intimitatea în acest moment”.

Fanii și-au exprimat șocul când au auzit despre dezvăluirea rapperului de la „Drop It Like It’s Hot” în comentariile de pe Instagram.

“Niciodată nu am crezut că voi vedea ziua asta‼️”, a scris un utilizator, potrivit Page Six.

„Cred că de Crăciun nu voi mai pregăti un joint și un pahar de lapte pentru unchiul Snoop”, a adăugat altul. “Am impresia că este o glumă…”, a mai scris un internaut.

Dragostea lui Snoop pentru iarbă a fost bine cunoscută de-a lungul carierei sale.

În 2019, maestrul de ceremonii de pe Coasta de Vest, în vârstă de 52 de ani, i-a îndemnat pe legislatori să ia în considerare o “clauză de minoritate”, pe măsură ce apelul pentru legalizarea marijuanei în întreaga țară creștea.

“Cred că ar trebui să existe un fel de clauză pentru minorități, așa cum se procedează în sport, în NBA și NFL, unde se stabilesc anumite reguli prin care minoritatea trebuie să primească prima șansă”, a declarat el în timpul unui panel Revolt Summit din LA, la acea vreme.

“De exemplu, trebuie să fii cineva de culoare sau cineva din acea comunitate pentru a fi primul în acțiune, iar apoi restul de voi, nenorociților cu bani, veți avea parte de acțiune. Pentru că nu ar trebui să se bazeze pe lipsa banilor.”

Snoop Dogg s-a lăudat, de asemenea, că a fumat peste tot în lume – inclusiv la Casa Albă.

Foto: Profimedia

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete