Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu Parkinson. Care este starea renumitului artist?

„Am fost la baie și am căzut pur și simplu pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanță, iar de acolo, totul a degenerat. Șase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte și dacă sunt pe moarte.

Când m-au întrebat asistentele, după operație, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an', a declarat Ozzy Osbourne, în direct, în cadrul emisiunii „Good Morning America’.

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu Parkinson. Artistul de 71 de ani a primit cumplitul diagnostic în urmă cu un an. Aceasta situație l-a făcut pe Osbourne să spună că „2019 a fost cel mai urât, lung şi dureros an din viaţa mea'.

Medicii au stabilit că Ozzy Osbourne suferă de Parkinson stadiul 2 și că pentru a-și îmbunătății starea de sănătate are nevoie de tratament îndelungat și de recuperare. „Sunt multe feluri de Parkinson – nu este o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. E ca şi când ai o zi bună, o altă zi bună, apoi o zi foarte proastă', a conchis artistul.

„Boala Parkinson este o boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor și instabilitate posturală', spun specialiștii.

FOTO. AP news

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete