Iuliana Tudor, proiect nou la TVR! Ce le pregătește fanilor săi

Încep preselecţiile pentru cel mai mare talent-show de folclor din România. În 4 iulie, Iuliana Tudor şi echipa sa îi aşteaptă la Timişoara pe cei care au talent şi curajul să încerce.

Iuliana Tudor, proiect nou la TVR!

„Ştii folclor? Ai voce? Îţi ridici în picioare prietenii când cânţi? Vara aceasta, Televiziunea Română caută cei mai buni artişti populari din cele şapte regiuni folclorice. Sunt Iuliana Tudor şi vin în oraşul tău pentru preselecţiile celui mai mare talent-show de folclor din România. Te aşteptăm în Timişoara, Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti,' a spus Iuliana Tudor.

Aceasta este invitaţia pe care Iuliana Tudor o lansează tuturor celor care iubesc folclorul românesc, sunt talentaţi şi visează să devină celebri şi să cânte muzică populară pe marile scene ale lumii.

Prima oprire a echipei TVR este la Timişoara, pe 4 iulie, la sala Capitol a Filarmonicii Banatului, unde, începând cu ora 10.00, sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să participe la preselecţia pentru show-ul care va fi difuzat din această toamnă la TVR 1.

Citește și:

Iuliana Tudor, experiență inedită la Solferino: „Am trăit unele dintre cele mai frumoase emoții'

Iuliana Tudor, petrecere de pomină de ziua ei! A primit mesaje de la Ştefan Bănică, Mihai Morar şi Marcel Pavel!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete