Iuliana Tudor, aniversare emoționantă. Cum o surprinde fiul său în fiecare an: „Ne-am creat acest ritual”

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din showbiz-ul românesc. Ea este gazda emisiunii „Vedeta populară'. Pe 16 iunie, frumoasa prezentatoare împlinește 45 de ani, însă va fi pe scenă și va încheia un nou sezon al emisiunii de la TVR 1.

„E o zi specială! Ziua mea se întâmplă să fie chiar la încheierea sezonului de emisiune, Vedetă populară de la TVR și atunci e un moment de relaxare și un moment de concluzii, de ce nu, și de vacanță. O să fiu și pe scenă, de ziua mea, pentru că mi-a fost dor, recunosc! Momentul pentru care mă voi afla pe scenă, la Opera din Timișoara, este dedicat memoriei unui artist care a lăsat foarte multe lucruri valoroase în arhiva TVR, Petrică Moise', a declarat Iuliana Tudor, pentru Click!.

Cu toate acestea, ea se pregătește și de o reîntâlnire alături de familie. Mama sa o așteaptă la Băicoi cu cele mai dragi preparate ale sale.

„Mama mă așteaptă cu Prăjitura casei sau Tiramisu, făcut de asemenea în casă și cred că, de fapt, bucuria întâlnirii este dincolo de o zi de naștere, important e că suntem împreună. Îmi doresc să fie sănătoși și să stea cât mai mult timp alături de noi. Cel mai important este să fim împreună!', a mai spus vedeta de la TVR.

Iuliana Tudor este mămica unui băiat de 11 ani, Tudor Cristian. Acesta, însă, nu va fi alături de mama sa pentru că se află la un Campionat de Scrimă. Cu toate acestea, vedeta mărturisește că are un ritual cu fiul său. Acesta îi scrie câteva gânduri prin care îi transmite toată dragostea lui, fapt ce o emoționează extrem de tare.

„De ziua mea, Tudor este la Campionatul Național de Scrimă, este primul lui Campionat Național, sper să fie bine și cu succes, chiar dacă nu suntem împreună e importantă experiența.Tudor obișnuiește să-mi scrie. Ne-am creat acest ritual în fiecare an, la zilele noastre de naștere, mă surprinde de fiecare dată, la fiecare etapă de vârstă gândesc diferit, cu câte un gând care mă emoționează de nu-mi mai trebuie nimic. Pe Tudor l-am învățat să își asculte inima și cred că este cel mai important dar pe care i-l poți da unui copil. Pentru mine e una dintre marile mele realizări!', a dezvăluit Iuliana Tudor pentru sursa mai sus citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete