Ilie Năstase se pregătește de un mare eveniment: „Va avea nuntă cu 400 de invitați”

Ilie Năstase și soția sa se pregătesc de un eveniment major care va avea loc peste câteva zile. Ioana Năstase are un fiu care va merge la altar alături de aleasa inimii lui pe 1 iulie.

Ioana Năstase va fi soacră mare, dar nu una de neobservat, ci una care va schimba trei ținute în ziua cea mare a fiului său, pe nume Teo. Acesta ar fi făcut nunta acum ceva timp, însă restricțiile impuse de pandemie le-au stricat planurile. Acum, însă, va fi ceva magnific unde vor fi prezenți 400 de invitați.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări. Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar soția fostului jucător de tenis a dezvăluit că ea va avea trei ținute. În schimb, Ilie Năstase nu se preocupă de acest detaliu, deoarece își va lua uniforma militară.

„Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur”, a mai spus viitoarea soacră mare.

Ilie Năstase și Ioana formează un cuplu de o bună perioadă de timp. Cei doi au avut numeroase momente plăcute, dar și dificile. În toamna anului 2021, un mesaj transmis de brunetă i-a pus pe gânduri pe internauți. Acesta părea că anunță o despărțire. Cu toate acestea, cei doi sunt încă împreună, semn că iubirea, dar și răbdarea fiecăruia dintre ei sunt încă prezente în căsnicia lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete