Iuliana Tudor, suferința care se ascunde în spatele zâmbetului său frumos: „Am învățat să trăiesc cu asta”

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din showbiz-ul românesc. Ea este gazda emisiunii „Vedeta populară' de la TVR 1. Deși telespectatorii o văd mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa prezentatoare în vârstă de 44 de ani ascunde o suferință greu de dus.

Iuliana Tudor emană în jurul ei optimism și energie, însă de foarte mulți ani aceasta se ocupă de mama sa care este imobilizată într-un scaun cu rotile. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală la coloană în urma căreia a rămas cu probleme grave la picioare.

O astfel de încercare dată de viață poate fi pentru mulți oameni o cruce greu de dus. Dincolo de durerea pricinuită de boală, faptul că o vede pe cea care i-a dat viață chinuindu-se într-un scaun cu rotile îi rupe sufletul.

Cu toate acestea, una dintre cele mai importante lecții pe care le-a învățat de la mama sa a fost să lupte cu toată ființa indiferent de piedicile pe care le întâlnește. Boala femeii nu o consideră un impediment și îi este alături indiferent de situație.

„Când îți propui ceva, e important să-ți găsești resortul. Îndemn pe oricine să nu se lase dezamăgit de astfel de experiențe. Viața, dacă închide o ușă, apoi deschide alta.

Au fost multe obstacole și profesional, și personal. Momentele astea sunt cele care ne fac puternici. Fără ele nu am ști ce e cu adevărat viața. Cred că sunt binevenite experiențele despre care spunem că sunt greutăți sau puncte de cotitură.

Am învățat să trăiesc cu asta, să nu văd ca pe o problemă. Când ești aproape de un om care luptă zilnic, ți se schimbă total perspectiva asupra vieții. Nu mai vezi totul în negru. Nu pot să spun că o simt ca pe o problemă. De la mama mea am învățat lupta zilnică pentru viață, pentru familie, pentru copilul ei', a spus Iuliana Tudor în cadrul unui interviu acordat pentru Pro TV, relatează substantial.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete