Iuliana Tudor a retrăit emoțiile din timpul școlii. Vedeta a participat la o oră de curs la Facultatea De Litere

Vezi pozele

Iuliana Tudor a revenit din 13 octombrie, la Postul Național de Televiziune, cu un nou sezon al emisiunii-concurs “Vedeta Populară”. Iuliana a profitat de o pauză de la filmări și a acceptat propunerea lui Grigore Leșe (membru în juriul “Vedeta Populară”) de a participa la o oră de curs la Facultatea De Litere.

Iuliana Tudor a participat la un curs la Facultatea de Litere

“Am revenit la Universitate pentru o zi. La invitația domnului profesor Grigore Leșe, am asistat la cursul de Etnologie pe care îl susține în cadrul Facultății de Litere, Universitatea București. Felicitări pentru experiența extraordinară oferită studenților!…mi s-a făcut dor de școală!”, spune prezentatoarea emisiunii “Vedeta Populară”.

După numai trei sezoane, “Vedeta populară” a ajuns una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite emisiuni din România. Garanţie pentru folclorul de calitate şi continuator al tradiţiilor, emisiunea de divertisment a TVR 1 a devenit scenă şi rampă de lansare pentru românii talentaţi. Iuliana Tudor vă așteaptă în fiecare duminică, de la ora 21.00, pe TVR1.

Citeste si

Trucuri de îngrijire a părului de la Iuliana Tudor

La 40 de ani, arată ca la 20. Cum se menține în formă Iuliana Tudor

EXCLUSIV AVANTAJE Iuliana Tudor: Provocările ne ajută să descoperim cine suntem'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete