Iuliana Tudor a retrăit emoțiile din timpul școlii. Vedeta a participat la o oră de curs la Facultatea De Litere

Iuliana Tudor a revenit din 13 octombrie, la Postul Național de Televiziune, cu un nou sezon al emisiunii-concurs “Vedeta Populară”. Iuliana a profitat de o pauză de la filmări și a acceptat propunerea lui Grigore Leșe (membru în juriul “Vedeta Populară”) de a participa la o oră de curs la Facultatea De Litere.

Iuliana Tudor a participat la un curs la Facultatea de Litere

“Am revenit la Universitate pentru o zi. La invitația domnului profesor Grigore Leșe, am asistat la cursul de Etnologie pe care îl susține în cadrul Facultății de Litere, Universitatea București. Felicitări pentru experiența extraordinară oferită studenților!…mi s-a făcut dor de școală!”, spune prezentatoarea emisiunii “Vedeta Populară”.

După numai trei sezoane, “Vedeta populară” a ajuns una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite emisiuni din România. Garanţie pentru folclorul de calitate şi continuator al tradiţiilor, emisiunea de divertisment a TVR 1 a devenit scenă şi rampă de lansare pentru românii talentaţi. Iuliana Tudor vă așteaptă în fiecare duminică, de la ora 21.00, pe TVR1.

Citeste si

Trucuri de îngrijire a părului de la Iuliana Tudor

La 40 de ani, arată ca la 20. Cum se menține în formă Iuliana Tudor

EXCLUSIV AVANTAJE Iuliana Tudor: Provocările ne ajută să descoperim cine suntem'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete