Iulia Albu, ținta ironiilor și răutăților colegilor de școală și de liceu: „Eram agresată”

Recent, într-un interviu oferit publicației online Perfecte.ro, Iulia Albu a dezvăluit că, în copilărie și adolescență, colegii de școală, dar și cei de liceu o tachinau neîncetat.

Iulia Albu, ținta ironiilor și răutăților colegilor de școală și de liceu: „Eram agresată”

Acum este foarte stăpână pe sine, dar nu a fost dintotdeauna așa. „Sunt foarte stăpână pe mine.

Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa. În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron.

Am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată.

Cum se spune acum, bullied, și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam.

Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel. Nu e chiar diminutiv, e o prescurtare.

Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate”, a dezvăluit fashion-editorul.

Cum a reacționat?

Vedeta a vorbit și despre felul în care a reacționat în fața acestor ironii: „Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult ..

Dar nu aveam încredere în mine. E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva.

Îmi uram, de exemplu, nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă”.

Timp de 9 ani, Iulia Albu a fost căsătorită cu arhitectul și creatorul de modă Mihai Albu. În anul 2013, fostul cuplu a divorțat.

Din căsnicia acestora a rezultat o fiică, Mikaela. „Mikaela este un copil absolut normal pentru vârsta ei și sunt norocoasă că este fiica mea.

Mikaela îmi dă în fiecare dimineață un motiv să fiu cea mai bună în ceea ce fac”, mărturisea Iulia Albu într-un interviu oferit, în urmă cu ceva timp, pentru DC News.

Foto: Instagram

Citește și: 

Motivul pentru care Andreea Marin nu a mai fost activă pe instagram: „Mă întrebați de ce tac, de două zile. Adevărul e că ..”

Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana? Dezvăluirea făcută de un paramedic care a încercat să o salveze

Cu oja sărită de pe unghii și rochia transparentă care a lăsat totul la vedere! Ce mare actriță a apărut așa pe covorul roșu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete