Parada pălăriilor la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce modele au impresionat?

Ținutele purtate de către doamnele ce fac parte din familia regală nu doar că se disting prin rafinament și eleganță, ci sunt puse în valoare de un accesoriu ce nu lipsește niciodată: pălăria. Aceasta completează perfect rochiile impunătoare și din materiale fine, punându-le în valoare de fiecare dată.

Protocolul regal impune ca pălăria să nu lipsească din garderoba niciunei femei ce face parte din familia regală. Această tradiție s-a păstrat încă din cele mai vechi timpuri, modelele alese în zilele noastre impresionând de fiecare dată.

Parada pălăriilor la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Dacă atunci când vine vorba despre familia regală purtarea unei pălării a devenit ceva absolut normal, în cazul persoanelor obișnuite, acest lucru se întâmplă doar în situațiile în care participă la un eveniment la care eticheta impune acest lucru.

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle a reprezentat ocazia perfectă pentru ca doamnele invitate să își etaleze pălăriile alese cu mare grijă pentru ziua evenimentului. Protocolul de nuntă al familiei regale britanice impune purtarea pălăriei de orice femeie prezentă la ceremonie, motiv pentru care sâmbătă a fost o adevărată paradă a pălăriilor spectaculoase.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea cele mai interesante pălării purtate la nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Rochiile de mireasă de la nunțile regale. Cine a avut cea mai spectaculoasă rochie

Cele mai spectaculoase rochii de mireasă din istoria familiei regale britanice

Rochii de mireasă mai puțin reușite

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda