Iulia Albu, analiza completă a ținutelor purtate de Adelina Pestrițu, Irina Deaconescu și Maria Zvinca pe covorul roșu al galei People’s Choice Awards 2019

Adelina Pestrițu, Irina Deaconescu, Maria ZvincaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Adelina Pestrițu, Irina Deaconescu și Maria Zvinca au pășit pe covorul roșu al galei People’s Choice Awards de anul acesta.

În urma voturilor înregistrate în perioada 4 septembrie – 18 octombrie, Adelina Pestrițiu a fost desemnată cel mai de succes influencer din România în 2019.

Iulia Albu, analiza completă a ținutelor purtate de Adelina Pestrițu, Irina Deaconescu și Maria Zvinca pe covorul roșu al galei People’s Choice Awards 2019

Alături de ea, alte două tinere nominalizate, Irina Deaconescu și Maria Zvinca, au fost invitate la fastuoasa gală.

Ce ținute au ales, dar și analiza amănunțită a Iuliei Albu cu privire la acestea o găsiți în rândurile de mai jos.

Fashion editorul a comentat ținutele pentru publicația online Perfecte.ro.

ADELINA PESTRIȚU

„Nu înţeleg de ce cineva şi-ar arăta şi sânii, şi piciorul, şi buricul la un eveniment. Nu înţeleg nici posingul de tip dansatoare, nu că dansul nu ar fi o artă care îl înnobilează pe om.

Pentru Dumnezeu, dansul sportiv este unul dintre cele mai frumoase şi urmărite sporturi. Bine, în afară de acela cu balonul şi poarta, pe care eu nu îl înţeleg.

BTW, ce e acela un offside? Nici până acum nu am înţeles ce înseamnă. Ţinuta nu a fost cea mai proastă de pe red carpet şi mă bucur, totuşi.

Am văzut lucruri mult mai dezastruoase, însă sincer, acele pene şi acele decupaje arată mai demne de o dansatoare în cluburi cu nume de şarpe din Bucureşti decât ca o rochie de red carpet.

Nu voi fi răutăcioasă. Felicitări, Adelina, pentru premiu, aşa cum ţi-am mai spus, şi pune-l la loc de cinste – la anul, cu siguranţă nu va mai fi al tău.”

IRINA DEACONESCU

„A avut o rochie foarte pompoasă, poate chiar prea pompoasă, mai potrivită pentru un eveniment local.

Îmi place, totuşi, figura ei ingenuă şi faptul că nu a avut o rochie deloc vulgară, ci a purtat practic „rochiţa” pe care ar purta-o orice „fetiţă” la primul ei bal.

Din acest punct de vedere mă ştiţi cu toţii, sunt o romantică incurabilă şi nu pot să nu apreciez, totuşi, nota copilărească şi ludică a ţinutei.

Inutilă, totuşi, mi se pare breteluţa de la sutien, căreia nu-i văd sensul, dar uite că azi sunt indulgentă şi nu voi comenta mai departe cu ce se aseamănă.”

MARIA ZVINCĂ

„Cea mai fericită alegere, în general, este micuţa rochie neagră purtată cu rujul roşu.

Nu neapărat şi în contextul în care ne visăm Cenuşăreasa şi abordăm sărmăluţele desfăcute ale mătuşii Matilda, dar să nu fim răutăcioşi.

Nici aici nu vedem pic de vulgaritate. Şi, totuşi, nu avem ce să reproşăm unor fetiţe la început de drum.”

Foto: Instagram

Citește și:

Adelina Pestrițu, despre fiica ei, Zenaida: „E periculos pentru un copil atât de mic să fie expus atât de mult’

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Impresionant! Ce sacrificii face regina Elisabeta a II-a pentru a ține familia regală britanică unită?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete