Alex Velea, în lacrimi la Asia Express. Ce l-a marcat pe artist?

Sezonul al treilea al competiției Asia Express, cel mai dur reality show, va fi difuzat de Antena 1 în primăvara anului viitor.

Asia Express rămâne un adevărat tur de forță fizică și psihică pentru cele 9 perechi de vedete care au ales să plece pe Drumul Comorilor.

În această cursă, printre altele, s-a dovedit și faptul că artistul Alex Velea (35 de ani) are o sensibilitate aparte atunci când vine vorba de copii.

În fiecare casă în care a ajuns, la fiecare cazare unde se aflau copii, Alex și-a petrecut întreaga seară jucându-se cu ei, cântându-le sau învățându-i diverse lucruri.

Alex Velea, în lacrimi la Asia Express. Ce l-a marcat pe artist?

Alături de Mario Fresh, Alex a făcut adevărate spectacole pentru cei mici. Unul dintre cele mai grele momente de care a avut parte a fost o misiune care l-a trimis în suburbiile din Filipine.

Felul în care trăiau familiile respective, felul în care trăiau copiii de acolo, l-au impresionat atât de mult, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Chiar dacă era în cursă, a rămas minute bune să se joace și să strângă în brațe toți copiii aflați în acea casă.

Oamenii pe care îi cunosc, experiența de care au parte și limitele pe care și le depășesc, toate acestea au făcut din Asia Express mai mult decât un show de televiziune.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan.

Echipele de anul acesta sunt formate din: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Florin Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Ei sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și:

Antonia și Alex Velea par să aibă relația perfectă. Ce i-a urat artistul soției sale de ziua ei de naștere?

De ce nu participă Antonia alături de Alex Velea în competiția Asia Express?

Știai că Antonia are o soră mai mică? Cum se înțelege Alessia cu băieții artistei?

Antonia, fericită alături de cei trei copii ai ei, Maya, Dominic și Akim! Cum au fost surprinși cei trei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete