Iulia Albu a comentat cele două rochii de mireasă alese de Teodora Becali

La începutul lunii octombrie a anului acesta, Teodora, fiica cea mare a omului de afaceri Gigi Becali, s-a căsătorit cu Mihai Theodor Mincu, tânăr afacerist.

În ziua nunții sale, Teodora Becali a reușit, prin alegerile sale vestimentare, să atragă admirația invitaților și nu numai.

Cele două rochii de mireasă alese au fost comentate și de Iulia Albu, plăcut impresionată de alegerea făcută de fiica lui Gigi Becali. Imagini cu rochiile de mireasă în GALERIA FOTO!

Iulia Albu a comentat cele două rochii de mireasă alese de Teodora Becali

„Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust si de o modestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă.

Ador faptul că a ales o rochie complet căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei.

Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului.

Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. (…)

Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspirată a ținutelor domnișoarelor de onoare.

Un roz pudrat extrem de fin, deloc epatant, care nu a făcut altceva decât să o pună în valoare pe mireasă.

Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze”, a declarat Iulia Albu, pentru VIVA!.

Cine este Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali?

Potrivit informațiilor apărute în presă, Mihai Mincu provine dintr-o familie înstărită și a debutat în lumea afacerilor în anul 2017.

La scurt timp, Mihai a înfiinţat și o firmă care are ca obiect de activitate fabricarea de parfumuri şi produse cosmetice.

Mihai Mincu a reușit să-și impresioneze socrul, acesta din urmă fiind foarte încântat de alegerea făcută de fiica sa cea mare.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună.

Şi-a ales un băiat bun. I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, mărturisea Gigi Becali recent.

Foto: Libertatea.ro

Citește și:

A fost criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, iar acum a spus adevărul. Câte intervenții are Andreea Bănică?

Prima declarație a lui Catrinel Sandu după cununia civilă cu logodnicul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter

Ryan Reynolds a publicat prima imagine cu cel de-al treilea bebeluș al lui și al soției lui, actrița Blake Lively

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete