Iubita lui Leonardo DiCaprio, declarații în premieră despre relația lor: „Cred că oricine ar trebui să fie cu cine vrea să fie”

Camila MorroneSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Cred că oricine ar trebui să fie cu cine vrea să fie”, le-a răspuns Camila Morrone (22 de ani) celor care-i critică relația cu actorul Leonardo DiCaprio (45 de ani), actor cu 23 de ani mai în vârstă decât ea.

Într-un interviu oferit recent publicației Los Angeles Times, Camila a mărturisit că înțelege fascinația publicului în ceea ce privește relația sa. „Probabil și eu aș fi la fel de curioasă”, a adăugat tânăra.

Modelul și actrița de origini americane și australiene își promovează în prezent noul film, Mickey and the Bear, și vorbește deschis despre cum Leonardo DiCaprio este un „subiect sensibil” pentru ea din două motive.

Întâi din cauza diferenței de vârstă și apoi din cauza faptului că publicul ar putea crede că rolurile pe care le obține sunt rezultatul ajutorului primit din partea actorului.

Cu toate acestea, Camila speră ca, odată cu avansarea în carieră, identitatea ei să se separe de relația sa cu actorul în vârstă de 45 de ani.

Iubita lui Leonardo DiCaprio, declarații în premieră despre relația lor

„Cred acum că, datorită oamenilor care văd filmul în număr din ce în ce mai mare, ușor, ușor obțin o identitate în afara acestei relații”, mai spune Camila Morrone, pentru LAT, potrivit E! News.

„Ceea ce e frustrant pentru că simt că fiecare om are dreptul la o identitate proprie, separată de relația pe care o are …

Înțeleg asocierea, dar sunt încrezătoare că va dispărea treptat și că va fi din ce în ce mai rar un subiect de discuție.”

La începutul verii anului acesta, Camila a publicat, pe contul personal de Instagram, mai multe fotografii cu regretații actori Lauren Bacall și Humphrey Bogart, alături de descrierea: „O iubire ca aceasta”.

Mulți dintre urmăritorii săi i-au lăsat apoi comentarii negative făcând o paralelă între cele două relații, între Lauren și Humphrey existând de asemenea o diferență de vârstă de peste 20 de ani.

Camila a stopat însă reacțiile negative scriind în secțiunea de povești a aplicației: „Bună dimineața, tuturor și o zi de vineri fericită.

Doar ce am citit câteva dintre comentariile de pe Instagramul meu și  … Dumnezeule, oamenii sunt atât de răi și plini de furie față de oameni despre care nu știu nimic”.

A adăugat: „Cred că sper ca în această vineri oamenii să învețe să trăiască cu mai puțină ură în suflet.

Sper să-și concentreze timpul și interesele în altă parte pentru că să trăiești fără ură se simte chiar foarte bine”.

Relația dintre actori a devenit „mult mai serioasă”

În 2018, o sursă mărturisea pentru E! News că relația Camilei cu Leonardo devine „mult mai serioasă”.

„Au fost inseparabili în acest ultim an și sunt înnebuniți unul după celălalt. Și-au cunoscut familiile și iubesc să petreacă timp împreună”, a adăugat sursa, la vremea aceea.

Camila Morrone și Leonardo DiCaprio formează un cuplu din decembrie 2017.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Adevărul despre relația dintre Kate Winslet și Leonardo DiCaprio. De ce copiii lui Kate îl consideră pe Leonardo unchi

Este Leonardo DiCaprio pregătit să se căsătorească? Declarațiile unor apropiați ai actorului

Leonardo DiCaprio a împlinit 45 de ani! De ce a fost botezat actorul Leonardo?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete