Este Leonardo DiCaprio pregătit să se căsătorească?

Leonardo DiCaprio

Bat clopote de nuntă în viitorul actorului Leonardo DiCaprio?

Laureat cu Premiul Oscar, actorul în vârstă de 44 de ani și Camila Morrone, iubita lui în vârstă de 22, sunt foarte aproape de a face marele pas, dezvăluie o sursă pentru People.

Este Leonardo DiCaprio pregătit să se căsătorească?

Deși între cei doi este o diferență de nu mai puțin de 22 de ani, sursa mărturisește că „cei doi par destul de serioși în privința relației lor. Nu este categoric o relație casual. Camila petrece foarte mult timp în locuința actorului.”

Totodată, cuplul călătorește frecvent împreună. Ambii au fost prezenți la festivalul Coachella de anul acesta, apoi la Festivalul de Film de la Cannes, unde Leonardo a fost invitat la premiera ultimei lui producții, Once Upon a Time in Hollywood, regizată de Quentin Tarantino.

„Camila este deja de o bună perioadă de timp cunoscută drept iubita lui Leo. De asemenea, tânăra l-a introdus pe actor ambilor ei părinți”, a mai adăugat sursa.

De la începutul relației lor, Leonardo și Camila nu s-au sfiit din a fi fotografiați împreună. În luna ianuarie a anului 2018, cuplul a fost fotografiat pentru prima dată împreună în Aspen, Colorado. De atunci, Leo și Camila au fost surprinși călătorind împreună pe întreg globul.

Chiar în luna mai a acestui an, cuplul a fost fotografiat de paparazzi ținându-se de mână în New York.

Vorbind cu People, la premiera de luni, 22 iulie, a peliculei Once Upon a Time in Hollywood, actorul a dezvăluit dacă ia, pentru moment, în considerare posibilitatea de a se retrage din lumina reflectoarelor:

„Presupun că da, la un moment dat, mă voi retrage, însă întotdeauna am privit această lume a filmului drept cel mai frumos dar pe care mi l-a putut face cineva. Simt că am câștigat la lotto, așa că voi continua până când nu voi mai fi dorit.”

Filmul Once Upon a Time in Hollywood, în distribuția căruia se află și actorii Brad Pitt și Margot Robbie, apare în cinematografele din Statele Unite ale Americii vineri, 26 iulie.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete