Alexadra Stan explică fotografiile în care apare în pielea goala

Alexandra Stan a fost surprinsă de-a lungul timpului în situații care mai de care mai controversate. Fie că a fost în atenția publicului atunci când a fost victima violenței domestice, fie că a promovat în rânduri repetate nuditatea, despre Alexandra Stan s-a scris mult.

Cumva, zilele acestea, artista a venit cu declarația care explică într-o oare care măsură situația. „De multe ori am vrut să schimb ceva în viaţa mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni…

Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu ştiu, zic dacă sunt într-o relaţie şi se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, aşa, foarte uşor', a declarat Alexandra Stan la Vorbeşte Lumea, conform Cancan.

Așadar, înțelegem, iată, că multe dintre excesele de furie ale artistei au avut acest substrat al neîmplinirii pe plan personal. Poate și pentru că i-a lipsit echilibrul: „E foarte important ca şi bărbatul şi femeia să aibă universal lui, separate de universal comun.

Chiar şi atunci când sunt copii într-o relaţie, e important ca femeia să aibă o activitate a ei, o intimidate a ei, un univers al ei. E bine să ai şi felia ta de pizza. Că, dacă în viaţă lucrurile nu se întâmplă aşa cum vrei tu, nu rămâi pe dinafară. Să ai şi tu ceva al tău', făcând probabil referire la perioadele în care era implicată într-o relație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete