Irina Loghin, probleme de sănătate după turneul din America. Cum se simte acum cântăreața?

probleme de sănătate irina loghin

Irina Loghin a fost plecată într-un turneu în America, iar imediat cum s-a întors în țară, cântăreața a mers de urgență la medic pentru a se asigura că nu există niciun pericol în ceea ce privește starea ei de sănătate.

Răcelile puternice au făcut o mulțime de victime în America, dar și la noi în țară. După ce a susținut mai multe concerte în America, Irina Loghin s-a simțit obosită și au apărut problemele la nivelul gâtului. Mai exact, cântăreața a răgușit, lucru care i se întâmplă foarte rar. Pentru a se asigura că nu a fost infestată cu virusul gripal care a afectat o mulțime de persoane, cântăreața de muzică populară a mers imediat la medic. Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Irina Loghin a pus răceala ușoară pe seama schimbărilor de temperatură și a oboselii acumulate în timpul concertelor.

„Nu e chiar aşa de grav. Şi în America este ca şi la noi, acelaşi virus. Nu cred că l-am luat pe acela periculos. Cum am ajuns în ţară am mers de urgenţă la medic. După nopţi pierdute, turneul din State este obositor, aveam program vineri, sâmbătă, duminică în locuri diferite, schimbarea şi de temperatură, toate acestea s-au resimţit.

Este foarte solicitant, am şi o vârstă, nu mai am 20-30 de ani. Am obosit şi cu virusul, dar nu cred că a fost chiar un virus, că nu am făcut febră. Am răguşit, ceeea ce mi se întâmplă foarte rar. Mulţumesc Lui Dumnezeu că sunt încă rezistentă.

Dar bine ar fi să mă mai potolesc. Satisfacţia este cum te primesc românii din America, a venit un număr mare de români la spectacol, ne-am simţi bine, dar răcelile sunt inevitabile. Şi Maria Dragomiroiu era răcită de aici din Bucureşti. Aparatele de aer condiţionat ne-au pus probleme, că ne băteau în cap când eram pe scenă', a spus Irina Loghin în emisiunea  „Agenția VIP'.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Obiceiul la care Marina Voica nu poate renunța. Care este plăcerea vinovată a cântăreței?

Uma Thurman, mărturisiri emoționante. Actrița a fost hărțuită sexual și a fost la un pas să își piardă viața

Cum arăta Adrian Mutu în copilărie? Fotografie de colecție cu celebrul fotbalist

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete