Irina Loghin a vorbit despre accidentul vascular cerebral cu care s-a confruntat recent. A fost la un pas de a-și pierde viața

Irina Loghin a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu cinci luni. Cântăreața, în vârstă de 80 de ani, se afla alături de familia ei în America. 

La vremea respectivă, nu s-a știut nimic, familia refuzând să dea vreo informație legată de problema de sănătate cu care s-a confruntat artista. Acum, însă, Irina Loghin a mărturisit pentru click.ro că a fost la un pas de a-și pierde viața.

Irina Loghin, despre primul semn al unui accident vascular cerebral

După o noapte solicitantă, în care artista a avut cântări și a avut parte de multă agitație, aceasta a început să se simtă rău. Irina Loghin s-a speriat și și-a sunat medicul de familie, i-a descris simptomele, iar acesta a trimis-o urgent la neurolog: “Am simțit un disconfort foarte mare, o amețeală puternică și am luat legătura cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care mă tratează de 20 de ani și cu psihiatrul. Mi s-a spus: . Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am făcut toate investigațiile și am primit un tratament. La o săptămână s-a văzut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoană să știe să își facă analizele din șase în șase luni”, a povestit artista pentru sursa citată.

Ileana Sărăroiu și-a pierdut viața din cauza unui AVC

Irina Loghin a ținut să amintească și de cazul Ilenei Sărăroiu, care a murit la 43 de ani tot din cauza unui AVC: “Într-o dimineață, avea de cântat la Călărași. Țin minte că era o zi cu vijelii, foarte urâtă. Eu am plecat la Brăila, ea la Călărași. Am mers o porțiune de drum împreună. A trecut pe la o nepoată a ei și i-a spus că are o senzație de gunoi în ochi, că o ustura foarte tare. Aceasta s-a uitat în ochi, dar nu a văzut nimic. Ileana a ajuns la cântare, a făcut primul program și apoi i-a spus soțului că nu se simte prea bine. A intrat în al doilea program și, când cânta, i s-a făcut rău. Nu a mai apucat să își strige soțul. Au dus-o la spital la Călărași, dar până acolo a murit', a Irina Loghin pentru click.ro

Citeste si

Drama prin care a trecut Irina Loghin pentru a deveni mamă: Am avut sarcini toxice. În permanenţă aveam…'

Cum arăta Irina Loghin în tinerețe? Imagini de colecție

Irina Loghin arată mai bine ca niciodată. Uite cum a ajutat-o cura de detoxifiere să aibă o formă fizică de invidiat

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete