Irina Fodor a primit un cadou inedit

După câteva zile în care numele ei a fost în toate publicațiile mondene, Irina Fodor a avut parte de câteva ore de relaxare.

Irina Fodor a fost unul dintre numele intens mediatizate în ultima perioadă. Totul a pornit de la câteva poze care o arătau intrând în garajul casei lui Ștefan Bănică, partenerul ei de prezentare de la emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi', de la Antena 1. S-a speculat mult pe seama acestei vizite, mai ales că nici unul dintre cei doi nu a reacționat. În cele din urmă, Lavinia Pârva, apoi Irina Fodor au explicat contextul unei întâlniri la care au participat mai multe persoană care, însă, nu au apărut în cadru.

Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât odată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat niciun interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea. Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa inițială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice', a transmis Irina cu privire la subiect.

Irina Fodor: „Mi s-a îndeplinit dorința'

Recent, Irina Fodor a fost invitată la o ședință de condus defensiv, un cadou pe care și-l dorea.

De foarte mult timp îmi doream să ajung la un curs de condus defensiv și chiar i-am sugerat soțului, subtil, că ar fi un cadou nemaipomenit de ziua mea. Nu a mai trebuit să aștept până atunci, pentru că azi mi s-a îndeplinit dorința. Pe circuit, am fost pusă în diverse situații cu care te poți întâlni ca șofer: frânare de urgență pe carosabil uscat sau ud, evitarea unui obstacol cu revenire pe bandă și tot felul de alte manevre tangente cu cele de mai sus, la diferite viteze, începând cu 40 km/h și până la 70 km/h.'

Deși poate părea ușor, Irina a recunoscut că în practică lucrurile se simt altfel.

„Concluzia a fost că la o anumită viteză, pot, iar în alte cazuri… se cam schimbă situația. A fost o lecție de fizică și realitate și toată ziua asta nu a făcut decât să îmi confirme faptul că, dacă adaptezi viteza și ești atent la volan, foarte multe nenorociri pot fi evitate. Nu vreți să știți cât de mult se pot schimba lucrurile la doar 10 km peste viteza admisă. Nu mai zic de mai mult. E o experiență prin care ar trebui să treacă toți cei care au carnet de conducere și mai ales începătorii, din punctul meu de vedere. Vă pup și conduceți cu grijă!'

Irina Fodor la volanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Oana Radu, la Paris pentru un consult medical

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete