Irina Fodor ia atitudine în legătură cu subiectul relației dintre ea și Ștefan Bănică

După circa o săptămână de tăcere, Irina Fodor a publicat un mesaj pe Instagram, ca reacție la articolele care susțineau o presupusă relație între ea și Ștefan Bănică. Cei doi prezintă emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi', de la Antena 1.

Irina Fodor a fost în centrul unor speculații privitoare la o relație mai mult decât profesională cu Ștefan Bănică, partenerul de prezentare al emisiunii „Dancing on Ice – Vis în doi'. Conform unei publicații de paparazzi, cei doi ar fi fost surprinși intrând în casa artistului împreună.

În realitate, însă, lucrurile au fost scoase din context. Prima care a povestit despre derularea evenimentelor din ziua respectivă a fost Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică.

Aceasta a scris: „Simt nevoia să vă împărtășesc cele întâmplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la show-ul de dans „Dancing on Ice: Vis în Doi, printre care și Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. „Paparazzi au filmat toată scena pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă. Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina ca să poată scrie în liniște ceva „senzațional' și probabil îi încurcam puțin. Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei.'

Irina Fodor: „Dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe…'

Apoi a urmat reacția Irinei Fodor. Aceasta a decis să publice mailul în care se discuta despre stabilirea întâlnirii de la casa lui Ștefan Bănică, alături de alți colegi, simțind nevoia să explice și contextul.
„Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât odată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat niciun interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea. Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa inițială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic „spectaculos/scandalos' în așa-zisa lor „paparazzeală a anului'. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!

Irina si StefanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor fi părinți pentru a doua oară

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete