Oana Radu, la Paris pentru un consult medical

Oana Radu este o artistă talentată, care însă a trecut prin multe episoade dificile de-a lungul vieții și carierei. Acum se află la Paris, unde speră să găsească explicațiile pentru problemele ei de sănătate.

De câțiva ani, Oana Radu se confruntă cu o problemă de sănătate care i-ar putea pune în pericol cariera muzicală. Aceasta are o răgușeală care, spune ea, nu are legătură cu corzile vocale. În câteva story-uri publicate pe Instagram, aceasta a explicat faptul că a decis să apeleze la un medic de aici, din dorința de a găsi cât mai repede o rezolvare.

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun care sper eu să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele, pentru că eu nu am absolut nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are absolut nimic și cu toate astea eu nu-mi pot folosi vocea, răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta', a povestit artista.

Oana Radu: „Nu mai pot!'

„De vreo patru ani durează fenomenul. Aveam momente în care mă simțeam super bine, când mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. M-am lăsat și de fumat. În perioada aia eram și mai răgușită. Bine, fumez 2-3 țigări pe zi, dar încă le fumez, și nu recomand să le fumați, dar ca idee…' a explicat Oana Radu.

În general, nu fac chestii care să-mi dăuneze: nu beau rece, nu beau foarte mult acidulat, nu mănânc biscuiței, sărățele care să mă irite. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică, pentru că nu mai pot'.

Artista a recunoscut că adoră Parisul și că i-ar plăcea să locuiască în acest oraș cu tradiție. Alături de soțul ei, Cătălin Dobrescu, a reușit să viziteze și câteva locuri-simbol și nu s-a putut abține să nu posteze o imagine de la Muzeul Louvre, „unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am văzut'.

Oana-Radu-LouvreSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Hilaria Baldwin ascunde sexul bebelușului

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete