Ionuț Iftimoaie, atacat de colegi la Survivor România 2023: „Totul demonstrează că ești un trădător”

Mulți concurenți de la Survivor România 2023, foști Faimoși rămași încă în competiție, îl acuză de trădare pe Ionuț Iftimoaie. Bianca Patrichi, Kamara, dar și Carmen Grebenișan l-au arătat cu degetul, l-au făcut trădător.

Un scandal de proporții a izbucnit la Survivor România 2023, chiar în consiliul de eliminare care a avut loc miercuri, 12 aprilie. Ionuț Iftimoaie a luat cuvântul și a povestit cum a fost influențat să voteze alt concurent, deși el își dorea să îl nominalizeze pe Kamara, care a și părăsit concursul.

Foștii Faimoși i-au spus că e un trădător, că el duce vorba de la un grup la altul. „Haideți să începem de la ce am făcut și vedem apoi și ce aș fi schimbat. Dacă în consiliul precedent am ales să întăresc strategia Războinicilor refuzând cumva propunerea de ultim moment a foștilor Faimoși de a intra într-un vot strategic cu Krișan, după ce afirmația mea a fost foarte clară: «Carmen este prea târziu, votul meu a fost hotărât deja». Deși ei nu mi-au cerut lucrul ăsta, eu am primis votul meu.

Fiind om de cuvânt, a trebuit să mi-l țin. După care, în momentul când a urmat celălalt consiliu, eu am zis clar că rămân pe aceeași persoană pe care voiam să o nominalizez, adică pe Kamara. Nu știu cum se face, eu tot vreau să îl nominalizez. Am fost chemat la o discuție de foștii Faimoși pentru a pune la cale o strategie, sincer a fost o strategie sterilă, capcană. (…)

Este adevărat, exista opțiunea în care Alin, purtătorul de colan, să se îndrepte cu nominalizarea pentru mine. Chiar l-am rugat, i-am spus că aș aprecia dacă s-ar îndrepta spre mine să mă informeze înainte, să îmi pot pregăti discursul. M-a interesat și să văd ce vor face ceilalți pentru că eu am împărtășit dorința mea de a-l nominaliza pe Kamara, nu era o noutate pentru nimeni. Aceștia mi-au confirmat că și ei vor merge în aceeași direcție. Eu totuși am încercat să le transmit celorlalți că nu se pot baza pe votul meu. Mi s-a părut o chestiune de corectitudine', a explicat Ionuț Iftimoaie.

ionut-iftimoaie-survivor-10SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și a continuat: „Ce a urmat, faptul că am văzut că el, Kamara, urma să fie nominalizarea de grup, atunci am votat-o pe Moromete, deși simțeam că nu este în regulă. Atunci m-am dus la Alin și l-am rugat să mă nominalizeze, încât să intru eu cu Kamara la nominalizare și să decidă publicul'.

Bianca Patrichi a fost deranjată de comentariile lui Iftimoaie, iar acesta a răbufnit la adresa ei. „Te-am văzut, Bianca, râdeai ironic. Erai șocată. Ție chiar îți convine că lucrurile s-au întâmplat așa. Din ce am văzut eu, planul lor era ca tu să fii nominalizată apoi', a spus acesta, care a stârnit comentariile dansatoarei.

„Ionuț Iftimoaie, tu joci la mai multe capete'

„Nu am nicio problemă dacă o să fiu sau nu nominalizată. Să nu crezi că înțepi cu asta, absolut nicio treabă nu am. Faptul că tu joci la mai multe capete, nu are același sens narativ cu faptul că tu vrei să ajungi în finală, dar fără să treci peste cadavre pentru că tu asta faci. (…)

Noi am zis să îl aducem pe domnul Ionuț alături de noi că spune că este extrădat de noi. Ionuț, a fost doar de bun simț, nu am avut nevoie de votul tău', a spus concurenta.

Și a continuat: „Tu, după ce vorbești cu noi, și stabilești un vot, te duci la alții și faci un K pe nisip că tu votezi Kamara. Totul demonstrează că ești un trădător'.

Și Kamara, care a fost eliminat din concurs, a răbufnit. „Ionuț face show și monopilizează orice discuție. Caută să păcălească lumea. (…) Nu mă mai întrerupe, ăsta e stilul tău de politician. Poate mă lași și pe mine să vorbesc. E o chestiune de respect', a transmis cântărețul.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în ediția de aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete