Ce a pățit Ilie Năstase la pelerinajul la Ierusalim: „A fost surprinzător! Într-un fel, aşa am şi realizat cât de mulţi români trăiesc în Israel”

Timp de șapte zile, Ioana și Ilie Năstase au fost în pelerinaj la Ierusalim. Fostul mare sportiv nu era hotărât să meargă, însă soția l-a convins și a avut parte de o săptămână diferită, de neuitat.

Într-un interviu pentru Playtech, Ioana Năstase a povestit cum a fost pelerinajul la Ierusalim cu Ilie Năstase. „Când i-am spus, prima dată, că am decis să merg în pelerinaj la Ierusalim nu a avut nicio reacţie. Apoi, i-am tot reamintit, punctând astfel şi trecerea timpului.

Cu trei zile înaintea plecării grupului, fiindcă am mers împreună cu preotul meu duhovnic, şi cu alte peste 50 de persoane, a cedat şi m-a asigurat că vine şi el. L-o fi speriat faptul că urma să rămână singur acasă şapte zile', a spus Ioana, uimită că Ilie a acceptat să meargă cu ea.

„A fost surprinzător, chiar şi pentru mine, cât de ascultător a fost Ilie, în tot acest interval de timp! Nu a comentat, a ascultat explicaţiile, nu s-a plâns că mergem prea mult sau că facem nu ştiu ce anume. Nimic din toate acestea. Ilie a fost de un calm imperial, cum nu-mi amintesc să-l fi văzut vreodată', a mai zis ea.

ioana-nastase-ierusalimSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În pelerinaj, mulți români, dar și străini l-au recunoscut pe Ilie Năstase. Unii l-au și oprit pentru a sta de vorbă cu el. „Într-un fel, aşa am şi realizat cât de mulţi români trăiesc în Israel. Fiindcă, nu a fost zi în care zeci de oameni să nu-l salute pe Ilie Năstase, pe oriunde am trecut, fie lângă biserici, fie lângă hotel sau un biet magazin, pe unde ne mai opream, ca să ne mai luăm una sau alta. Şi nu doar românii l-au oprit ca să-l salute şi să vorbească cu el. Şi evreii au făcut acelaşi lucru. Şi toţi îl strigau pe numele mic, Ilie', a adăugat ea pentru Playtech.

Pentru Ilie Năstase nu a fost prima dată când a vizitat Ierusalimul însă înainte a fost doar în trecere.

„Mi-a zis ceva de genul că tenisul îl mai adusese în preajma acestor locuri, dar că niciodată nu a avut timp pentru altceva, decât antrenamente şi meciuri. Aşa că, de data asta, a fost ceva cu totul diferit şi m-a încredinţat că i-a plăcut foarte mult!', a încheiat Ioana Năstase.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete