Ion Dichiseanu și Simona Florescu, poveste de dragoste în care mulți nu au crezut

Ion Dichiseanu și Simona Florescu, poveste de dragoste în care mulți nu au crezut

Ion Dichiseanu și Simona Florescu au trăit o poveste frumoasă de dragoste care a durat 22 de ani, în ciuda diferenței de 35 de ani dintre ei.

Ion Dichiseanu a cunoscut-o pe Simona Florescu, cea care i-a dăruit și o fiică, pe Ioana Georgiana Dichiseanu, în anul 1985. Această relație a început după despărțirea de actrița Sara Montiel.

Simona Florescu avea doar 19 ani și participa la un spectacol în Galați unde erau prezenți mai mulți artiști în vogă la acea vreme. Actorul a fost cucerit pe loc de frumoasa cântăreață.

„Mă atrăgeau cele care, printr-un element particular al fizionomiei, printr-un gest, printr-o anumită atitudine, îmi aminteau de ea (Sara Montiel). În 1986, când m-am căsătorit cu Simona, nu am realizat imediat acest lucru.

Într-un moment de relaxare, când eram doar eu cu mine însumi, mi-am dat seama că Simona avea ceva care îmi aducea aminte de Sara. Nu-mi dau seama foarte bine ce, poate tenul, poate ceva din atitudine… Era un sentiment care stârnea nişte şoapte, nişte tresăriri uşoare, ca fâlfâitul aripilor unui fluture ce abia-ţi atinge obrazul..', a scris Ion Dichiseanu în cartea sa, „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel', potrivit Viva.

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el şi la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran. S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună! Oamenii erau răi şi mult timp am avut şi eu senzaţia că ne-am căsătorit pentru că el îşi dorea un copil, nu pentru că mă iubea pe mine!', a declarat Simona în 2019, fiind invitată în emisiunea „Vorbeşte Lumea', de la Pro TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete