Coana Chiva din reclamele la lactate, probleme grave de sănătate. Cum se simte actrița Natașa Raab?

Coana Chiva din reclamele la lactate, probleme grave de sănătate. Cum se simte actrița Natașa Raab?

Natașa Raab a devenit cunoscută în întreaga Românie datorită rolului său din reclamele la lactate. Coana Chiva traversează o perioadă extrem de dificilă.

Actrița, în vârstă de 66 de ani, locuiește în Craiova, însă de șase luni se află într-o suferință continuă cauzată de dispariția soțului său, după ce a fost doborât de cancer. Mai mult decât atât, ea a întâmpinat câteva probleme de sănătate imediat după moartea medicului Vlad Guțul, motiv pentru care a albit brusc.

„Soţul meu a avut un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l ‘prosteşti’ să facă ce vrei tu. El spunea că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Ne-a părăsit anul trecut şi m-a lăsat singură. Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 20 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu insemi­nările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Nu duc lipsă de copii', a declarat Natașa Raab pentru Click.

După cum a precizat chiar ea, Natașa Raab a suferit acum 20 de ani o intervenție chirurgicală din cauza unui cancer uterin, iar acum are o boală autoimună ce îi afectează creierul.

Potrivit sursei citate, actrița se stinge ușor, ușor pe zi ce trece. Aceasta a început să uite detalii despre apropiații săi și locuri pe unde și-a petrecut anii tinereții.

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit', a mai povestit Natașa.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete