Ioana Ginghină: “Chiar nu mă pot descurca singură în orice situație”

ioana ginghina

ioana ginghina

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de căsnicie. Ioana Ginghină: Chiar nu mă pot descurca singură în orice situație'.

Timp de 12 ani au format unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Dar de mai bine de 4 luni, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

“Chiar și când se ivește o ocazie să fim liberi amândoi într-o seară, unul profită și iese cu prietenii, iar celălalt stă acasă cu Ruxandra. Între timp, ne sprijinim unul pe celălalt, ne respectăm și ne apreciem, pentru ca echipa Familia Papadopol să iasă învingătoare”, a scris în trecut Ioana Ginghină pe blogul personal.

Recent, există zvonuri care confirmtă faptul că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit
Contactată de Libertatea, actriţa nu a confirmat sau infirmat despărţirea de Alexandru Papadopol.

“Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”, a declarat Ioana Ginghină.

Într-o postare pe blogul personal, actrița recunoaște că de un an de zile se află într-o mare problemã personală și că independența ei a trădat-o.

“Spirit liber, self-sufficient, spune-mi cum vrei, da, asta sunt eu.
Sunt mândră că sunt o femeie independentă! Însă această independeța este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea independența' m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță…

Stau prost însă la capitolul “Cere ajutor și ți se va da!”.Nu cred că e vorba de mândrie, vreau doar să rezolv lucrurile de una singură.

Da știu, sună puțin infantil, dar există un sentiment extraordinar de satisfacție când realizezi lucruri și situații pe cont propriu și cine nu își dorește să fie cea mai puternică femeie a zilelor noastre???

Dar uite că asta e problema, chiar nu mă pot descurca singură în orice situație.
Adică poate aș putea, dar nu vreau.
Nu vreau să “călătoresc” singură în această viață.
Am nevoie de niște oameni dragi pe lângă mine, în compania cărora să mă simt în siguranță.
Am nevoie de sprijinul acestor oameni, care îmi întind mâna în vremuri grele, mă înveselesc când sunt tristă, îmi oferă dragoste când am nevoie de ea și mă sprijină atunci când sunt gata, gata să cad.
Indiferent dacă este vorba de un părinte, de un frate sau de un prieten, dacă ai o astfel de iubire zilnică și sprijin în viața ta, nu o lua ca pe un lucru normal.
Continuă să investești în acea persoană zilnic.
Sună, trimite-i măcar un mesaj zilnic, să știe că este importantă în viața ta”, a scris actrița pe blogul personal.

 

Foto;faceboook.com

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete