Jean Paler a ajuns din nou la spital: “Am căzut pe stradă”

jean paler

jean paler

Îndrăgitul actor Jean Paler a ajuns din nou la spital. “Am căzut pe stradă”.

Jean Paler a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce a căzut pe stradă. Din păcate, mușchiul inimii sale funcționează doar 30% și nu există tratament pentru boala actorului.

Momentan, actorul în vârstă de 56 de ani este internat la Spitalul Fundeni, iar starea sa de sănătatea nu este deloc bună.

Jean Paler a ajuns din nou la spital: “Am căzut pe stradă”

“Nu mă simt bine, am revenit la spital, sunt din nou pe perfuzii. Mușchiul inimii funcționează doar 30%, nu există tratament pentru boala mea. Nici defibrilatorul nu mă ajută prea mult. Îmi scade foarte mult tensiunea și leșin. Am căzut pe stradă, luna trceută, este foarte periculos. În urmă cu cinci ani am suferit un infarct, am fost salvat în ultima clipă.
Sora mea, dar și copiii mei vin în fiecare seară la spital, mă ajută cu tot ce îmi trebuie. Le mulțumesc medicilor că fac tot ce pot ca eu să mă simt mai bine. Emoțiile mi-au făcut inima praf, eu înainte să urc pe scenă am mai emoții, așa cum avea și bietul Jean Constantin', a mărturisit Jean Paler pentru click.ro.

În 2012, îndrăgitul actor a suferit un infarct și a fost la un pas să-și piardă viața.

Actorul are trei stenturi la inimă, iar viața lui depinde de un defibrilator.

Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorul Chioncel mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu știu când va fi adus, este decontat de Casa de Asigurări. Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente. Sper să fiu pe 30 martie la Sala Palatului, la spectacolul lui Vasile Muraru', a declara Jean Paler pentru Click!.

 

Foto:faceboook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro