Investeste intr-un MBA daca vrei sa castigi mai bine!

Durata acestui program este de doi ani, cu prelungire de maximum un an pentru fiecare an universitar. Taxa de inscriere este de 200 lei, iar taxa de scolarizare este de 2.200 euro/an (taxa poate fi platita in patru rate). Daca ai nevoie de mai multe detalii, intra pe site-ul www.inde.ro sau suna la numarul 021.311.08.82.

BSM-MBA iti este pus la dispozitie de catre Bucharest School of Management si este un program romano-canadian realizat in parteneriat cu Universitatea din Ottawa. La promovarea acestuia vei obtine un atestat Global Business Knowlwage, care este echivalentul unui know-how in afaceri globale.

Programul are peste 600 de ore de curs (reprezentand aproximativ 57 de credite) si este structurat pe cinci module. Taxa de scolarizare este de 12.000 euro, platibila in cinci rate. Pentru a obtine si alte informatii despre acest program sau pentru a afla impresiile cursantilor, intra pe www.bsm-mba.ro.

MBA-OUBS este un porgram al Open University Business School, oferit prin Codecs. Are ca principal avantaj invatamantul la distanta; ceea ce inseamna ca nu vei fi nevoita sa te mai deplasezi pentru cursuri, pentru ca vei putea studia in timpul liber (circa 6-12 ore pe saptamana). Vei avea un tutore care va raspunde pe tot parcursul cursului de tine si de alti 15 cursanti. Pretul cursului poate ajunge chiar si pana la 3.500 lire sterline, in functie de nivelul pe care il alegi (vezi www.codecs.ro).

Avantajele detinerii unui MBA:

  • te poate ajuta sa obtii o pozitie de conducere in cadrul unei companii; pentru candidatii de acelasi fel, MBA-ul face diferenta;
  • formarea abilitatilor de lider, insusirea unor conceptii si strategii valoroase;
  • largirea cercului de relatii, eventuali parteneri de afaceri.

Cum alegi cel mai bun program MBA:

  • te interesezi de specificul si prestigiul scolii unde se vor desfasura cursurile;
  • te interesezi daca este acreditata respectiva scoala;
  • afli care sunt cerintele pentru admitere, care sunt baremele pentru testul GMAT (Graduate Management Ad­­­­mi­­ssion Test) si daca este necesara experienta;
  • care este structura si metoda de predare a cursului;
  • ce costuri implica per total cursul respectiv.

FINANTAREA PROGRAMELOR MBA

Daca te-ai hotarat sa te inscrii la un program MBA si nu ai banii necesari pentru acoperirea cheltuielilor, ai putea sa apelezi la una dintre bancile care ofera finantare pentru astfel de cursuri.

Credite. Unicredit Tiriac Credit iti acorda un credit clasic pentru studii MBA la una dintre universitatile acceptate de banca. Pentru un credit de 10.000 euro, pe o perioada de 12 luni, vei plati o rata lunara de 860,43 euro. Conditiile pentru obtinerea acestuia sunt: sa ai intre 25-65 de ani; vechime in munca peste 12 luni, iar la ultimul loc de munca sa ai o vechime de minim sase luni. Mai multe, pe www.unicredit-tiriac.ro.

Burse. Petrom si Erste Bank au finantat impreuna, din luna decembrie a anului 2006, in jur de 30 de burse, fiecare in valoare de 35.000 euro, pentru candidatii Romaniei la programul Executive MBA. Programul a avut o durata de 14 luni si s-a adresat tinerilor cu un potential ridicat in domeniul afacerilor, care au o experienta de munca de cel putin cinci ani.

Text: Mirela Nita

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera