Cum a a decurs operaţiunea de resuscitare a lui Florin Busuioc – “ ”Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele”

florin-busuioc-pro-tv-

florin-busuioc-pro-tv-

În luna noiembrie a anului trecut, Florin Busuioc a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct. Actorul a început să se simtă rău imediat după terminarea unui spectacol susținut la Craiova, iar colegii au sunat imediat la 112.

Din fericire, destinul a fost de partea lui Busu. Operația a decurs bine, iar Florin Busuioc și-a revenit spectaculos.

„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea', declara dr. Silviu Traşcă pentru click.ro

Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie2 018, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă. Acum, Busu trebuie să urmeze un regim de viață pentru a evita producerea unui alt infarct.

S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, care a preluat toată treaba. După aceea am fost dus la spital şi a fost bine', a povestit Busu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Omul de televiziune nu a putut să stea prea mult departe de colegii lui și a revenit la postul TV, după două luni de pauză.

“… zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte..”

Acum, când apele s-au liniștit, Bogdan Talaşman a rememorat, într-o postare pe Facebook, clipele groaznice pe care le-a trăit, atunci când şi-a salvat colegul din ghearele morții.

“…vă doresc să nu știți niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie și care simte că îi rupe coastele… băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte… dar asta e! Se pare însă că viață nu e, dacă pârâială nu e!' Aia e!”.

..vă doresc să nu știți niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la…

Publicată de Bogdan Talașman pe Luni, 14 ianuarie 2019

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete