Intervenția estetică la care a apelat Dana Săvuică înainte de a împlini 50 de ani

Dana Săvuică

Înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, fostul model Dana Săvuică și-a dorit să aibă genunchi fără riduri.

A reușit să scape de această problemă care îi dădea bătăi de cap apelând la medicul ei estetician.

Zona genunchilor este una dintre cele mai rapid afectate de semnele îmbătrânirii, iar majoritatea ar crede că nu există un tratament estetic pentru a stopa acest proces, scrie Libertatea.

„Vobeam cu medicul despre semnele de îmbătrânire care se instalează la nivelul corpului, în special la femei, și care sunt în zone vizibile, precum zona genunchilor.

Noi stăm foarte mult pe tocuri, ne mișcăm foarte mult și atunci încep să apară niște riduri la genunchi care dau un aspect tare neplăcut.

Eu am și genunchii proeminenți și mai mult de atât cred că or să se instaleze aceste cute. Din acest motiv, m-a preocupat această problemă, dar sincer nu credeam că îi voi găsi rezolvare.

Din fericire, m-am înșelat”, povestește Dana Săvuică. Chiar dacă îngrijim pielea cu creme sau uleiuri, trecerea anilor nu poate fi păcălită și lasă semne din punct de vedere estetic.

Intervenția estetică la care a apelat Dana Săvuică înainte de a împlini 50 de ani

„Eu îmi întrețin tot timpul pielea, fac dușuri cu tot felul de uleiuri, mă dau cu creme, dar cu toate astea se vede că pielea se usucă și s-au instalat niște cute inestetice.

Indiferent de cât de multă grijă am avut eu de-a lungul timpului. Plus că noi, femeile, mai facem o prostie.

Ne place să stăm vara la soare, să ne bronzăm, și am observat cum exact pe bronzul acela frumos, se văd și mai bine aceste cute de la genunchi.

Pentru că se usucă și se deshidratează pielea. Tocmai de aceea am apelat la un tratament de injectare cu diverse substanțe, care să mă ajute să scap de cutele inestetice din zona genunchilor”, mai spune Dana Săvuică.

Foto: Instagram

Citește și:

Trecutul surprinzător al iubitei fotbalistului Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a petrecut 10 ani în spatele gratiilor

Alte femei s-ar fi rușinat să admită asta public! Celebra actrița a recunoscut că a făcut baie în mare goală

Ea este cea mai sexy cântăreață de muzică populară din România. Imaginile cu ea în costum de baie au încins atmosfera în mediul virtual

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete