Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu divorțează. Care este motivul despărțirii?

Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu divorțează de soțul ei după un mariaj de doar doi ani. Solista a făcut primele declarații în cadrul emisiunii Acces Direct, difuzate de Antena 1.

Artista a mărturisit că partenerul ei de viață ar fi înșelat-o cu o tânără de doar 20 de ani. Claudia Ghițulescu și partenerul ei nu mai locuiesc împreună de șase luni.

Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu divorțează. Care este motivul despărțirii?

„Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O știam pe această fată.

Am crezut că e familist. Eu nu-l recunosc, el nu credea în diferența asta de vârstă. Nu știu cum a intrat în această relație.

Eu am căutat-o, am zis să îi explic că e un copil, iar soțul meu a trecut printr-o perioadă dificilă.

Am avut multe persoane care știau despre această relație, dar ei au vrut să mă protejeze. El mi-a zis că nu e adevărat, eu l-am crezut pe soțul meu.

Copila aceasta se posta pe Facebook că e la restaurant unde era și soțul meu. Eu am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred.

Toată lumea știe că mi-am dorit să am familie și copil. Eu ca soție am zis să fiu mai înțeleaptă, să ne continuăm căsnicia și să trecem peste.

Nu mai vreau împăcare, sunt câteva luni în care am luptat suficient. Divorțăm deja, nu mai e cale de întoarcere.

N-am vrut să divorțez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect”, a declarat Claudia Ghițulescu, conform Spynews.ro.

„Fiecare pe drumul lui cu alegerile sale”

Claudia Ghițulescu a transmis și un mesaj online după ce s-a aflat despre divorț: „Astăzi, nu este doar despre mine, ci și despre povestea căsătoriei mele care s-a terminat.

Sunt multe de spus, dar cu cât spun mai multe cu atât tristețea mă cuprinde mai tare. Și de astăzi, nu mai vreau să fiu tristă.

Merit asta pentru că am fost implicată și dedicată. Viitorul îmi aparține, atât mie, cât și lui. Fiecare pe drumul lui cu alegerile sale.

Despre el nu sunt multe de spus ci că doar a plecat repede și pe ușa din dos lăsând în urmă un sentiment amar al relației noastre.

Am fost doi oameni care au avut o idee împreună și am permis încetul cu încetul să fie înlocuite cu două idei separate, mai puțin pline de speranță, mai puțin ambițioase.

Unul dintre noi l-a iubit mai mult pe celălalt, l-a urmărit mai îndeaproape, iar unul dintre noi l-a ascultat și celălalt nu.

În final, unul dintre noi a ținut mai mult la ambiția unei singure idei și de acolo până la desparțire a fost doar un pas.

Pășesc pe drumul meu, pe un nou drum unde speranța și viitorul sunt singurele opțiuni viabile. Viața este o binecuvântare. Mulțumesc prietenilor apropiați care sunt alături de mine”.

Foto: Facebook

Citește și: 

După Ovidiu Cuncea și Mihai Coadă, un alt actor o ia pe calea bisericii. Motivul pentru care Silviu Biriș a dat la Teologie

Ar fi putut fi una dintre cele mai bune tenismene din istorie, dar un admirator al rivalei sale a scos-o definitiv din teren. Monica Seleș, povestea unei vieți ca un montagne russe

E putred de bogată, dar preferă să trăiască modest. Ce face Susan Boyle cu banii câștigați de când a devenit vedetă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete