E putred de bogată, dar preferă să trăiască modest. Ce face Susan Boyle cu banii câștigați de când a devenit vedetă

Susan BoyleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 13

În 2009, cântăreața scoțiană Susan Boyle se făcea remarcată la concursul „Britanicii au talent' cu melodia „I Dreamed a Dream'. A pierdut finala în fața unei trupe de dansatori, dar prestația ei a făcut înconjurul planetei. 

Avea 48 de ani când s-a prezentat în fața publicului. O apariție… ciudată, necizelată, neîngrijită, cu un discurs neconvingător. Detaliul pe care mulți dintre cei care au ascultat-o l-au reținut din discursul ei a fost că, până la 48 de ani… nu s-a sărutat niciodată.

La prima vedere, nimeni nu i-ar fi dat șanse. Vocea de înger a fost cea care i-a convins pe membrii juriului că Susan merită să câștige finala show-ului. Și așa s-ar fi întâmplat dacă votul publicului nu ar fi cântărit mai greu decât votul juraților. Iar preferințele publicului s-au îndreptat către celălalt finalist, o trupă de dans.

După concurs, însă, viața Lui Susan a luat o turnură neașteptată. În conturile ei au intrat 12 milioane de lire sterline, iar scoțianca simplă s-a transformat peste noapte în artistă de talie internațională. Azi, artista scoțiană e de nerecunoscut. Înconjurată și consiliată de o armataă de stiliști, Susan Boyle are o înfățișare cu totul nouă, care nu mai amintește niciun pic de înfățișarea femeii casnice care, în 2009,  s-a prezentat în fața juriului de la Britains Got Talent.

Susan Boyle a preferat să locuiască în vechea casă părintească

Deși au trecut 10 ani de când a devenit cunoscută, Susan nu s-a obișnuit, însă, cu succesul. Cu 300.000 de lire și-a cumpărat o casă, pe care, ulterior, i-a oferit-o nepoatei sale, iar ea a ales să locuiască în vechea casă părintească din Blackburn, West Lothian (Scoția): „Este bine să stai și în casa mamei tale, sunt multe amintiri frumoase acolo. Chiar simt că este prezentă într-un fel', spunea artista într-un interviu mai vechi dintr-o publicație engleză. Tatăl ei, Patrick, a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial și a murit la 81 de ani, în 1997, iar mama ei, Bridget, a decedat la 91 de ani, cu doi ani înaintea ca Susan să ajungă celebră.

Susan a investit cea mai mare parte a banilor obținuți la concurs a investit-o în muzică. A scos până acum opt albume. A devenit cea mai cunoscută și de succes concurentă de la „Britanicii au talent'. Albumul ei de debut, „I Dreamed a Dream', a devenit numărul unu în întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie și Statele Unite, fiind cel mai bine vândut album din toate timpurile. A vândut peste 19 milioane de discuri în întreaga lume și a primit două nominalizări la Premiile Grammy. Totodată, a fost protagonista unui musical inspirat din viaţa ei.

Artista plătește prețul faimei

Conform www.express.co.uk, cântăreața scoțiană a recunoscut că prețul faimei a fost destul de mare pentru ea. Cântăreața a dezvăluit că s-a simțit „sufocată' de atenția pe care a câștigat-o și că, deseori, s-a simțit protagonista unui “spectacol ciudat'. “M-am simțit destul de sufocată, ca și cum aș fi jucat într-un spectacol ciudat. Asta m-a durut. O perioadă, a fost foarte dificil să mă descurc, dar aspectele pozitive le-au depășit pe cele negative', a declarat artista.

Susan a vorbit și despre aspectele pozitive ale celebrității: „Am călătorit prin toată lumea în locuri la care nici nu visam, am întâlnit idoli din copilărie, am cântat alături de artiști talentați. Sincer, pot spune că mă bucur acum. Nu mă tem că poate mâine se va sfârși totul, încerc să mă bucur cât pot de aceste momente“, a spus Susan, potrivit sursei citate.

Susan Boyle suferă de sindrom Asperger

În 2014, la cinci ani de când devenise celebră, Susan Boyle a fost diagnosticată cu sindromul Asperger, o formă de autism care se manifestă prin abilităţi scăzute de interacţiune socială şi de comunicare. Nu a fost, din fericire, un motiv întemeiat pentru ca Susan Boyle să renunțe la cariera sa artistică: „Cu ani în urmă, această afecțiune era un stigmat, dar acum există mai multe cunoștințe, mai multă expertiză și mi-e mult mai ușor să vorbesc despre asta', declara Susan la acea vreme.

Citeste si

Ce alimente să eviți dacă suferi de sindromul colonului iritabil

O actriță din Anatomia lui Grey', mesaj tulburător pentru părinții copiilor cu sindrom Down

Sursa foto: facebook Susan Boyle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete