Înlocuire surprinzătoare la Bravo ai stil! Celebrities

Sezonul 2021-2022 Bravo ai stil! Celebrities a fost unul extrem de tensionat. Conflicte ce s-au lăsat cu lacrimi, înlocuiri surprinzătoare, eliminări neașteptate. Cea mai recentă dintre acestea a fost cea a Nicoletei Dragne.

În urmă cu câteva zile, publicația Click anunța că producătorii emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities', de la Kanal D, au decis să o scoată din competiție pe una dintre concurente. Mai exact, pe Nicoleta Dragne. Aceasta a avut un conflict puternic cu o altă concurentă, care și ea a părăsit competiția, Mădălina Pamfile. Însă ceea ce ar fi aprins scânteia ar fi fost mai noul schimb de replici și durele afirmații la adresa Vivianei Sposub. Limbajul folosit de Nicoleta Dragne a fost criticat și de alte concurente, printre care și Adina Halas.

O prezență exotică la Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Dragne a reacționat pe Instagram, scriind că: „Mi-ați trimis o mie de mesaje, am văzut și pe grupuri. Terminați cu prostiile. Dacă va fi să fiu eliminată din emisiune, asta se va întâmpla la un moment dat, într-o gală eliminatorie, pe baza voturilor oamenilor. Nu dă nimeni pe nimeni afară, nu descalifică nimeni pe nimeni (…) Stați liniștiți că totul este ok. Dacă sunt în emisiune sau nu vom vedea pe parcurs. Este un lucru pe care clar nu am cum să vi-l comunic'.

Însă, câteva zile distanță de la această declarație, într-o ediție de gală, după defilarea participantelor, s-a anunțat că una dintre concurente va părăsi competiția. Iar acea concurentă, în urma voturilor publicului, a fost chiar Nicoleta Dragne.

Aceasta va fi înlocuită de la una dintre talentatele artistei stabilite în România, Bella Santiago. Aceasta a și postat un mesaj pe rețelele de socializare:

„Ne vedem la Bravo ai stil. Abia aștept să văd ce am de făcut aici. Indicativ este 9 la 1206 va iubesc'.

Bravo, ai stil! CelebritiesSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Citește și: Anastasia Lazariuc, detalii neștiute din viața ei

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete