Anastasia Lazariuc, detalii neștiute despre viața sa: „Etapele vieții prin care a trebuit să trec…”

Anastasia Lazariuc are 68 de ani și a reușit la această vârstă un proiect extraordinar și foarte drag sufletului ei. Invitată la o emisiune, cântăreața a mărturisit că a lansat o carte cu povești din viața sa.

Scriitoarea Elena Răileanu a reușit să cuprindă în cartea „Privighetoarea din vis' detalii pe care mulți dintre noi nu le știam despre artista originară din Republica Moldova. Anastasia Lazariuc s-a lansat cântând piesele lui Ion-Aldea Teodorovici și datorită talentului său, aceasta a câștigat numeroase premii atât în țara sa natală, dar și peste hotare.

Era foarte tânără când susținea concerte în Statele Unite, India, Cambodgia, Belgia, dar și Germania. Avea o colaborare cu Televiziunea din Moldova, iar după 1989, Anastasia Lazariuc a reușit să aibă câteva colaborări importante și de succes și în România, devenind foarte cunoscută.

Recent, artista a fost invitată la Prima TV și a vorbit încântată despre cartea sa și ce înseamnă acest lucru pentru ea.

„Este un roman biografic această carte. Am început să lucrăm la ea acum opt ani, nu am avut nicio grabă. A fost scopul de a spune adevărul despre familia mea, de unde provin, despre părinții mei, despre bunicii mei, despre frații, surorile mele, adică adevărul pur așa cum este. Deși Republica Moldova este la 500 de kilometri de România, era simplu ca mulți ziariști să afle adevărul despre viața mea, dar s-au inventat, s-au scris, deși, în timp, m-am învățat cu acest lucru', a declarat Anastasia Lazariuc.

Unul dintre capitolele cărții scoate în evidență un eveniment dureros din viața artistei. Ea a rememorat momentul în care și-a pierdut mama sa și cât de greu i-a fost să treacă peste acele clipe.

„În viața fiecărui om există drame, există perioade, există etape. Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una. Niciodată nu am dorit să apar în fața publicului și să spun despre dramele mele. Astea sunt lecțiile de viață sau etapele vieții prin care a trebuit să trec și să le înfrunt atât cât am putut să le înfrunt. Cine dorește să află câte ceva, le poate citi în carte', a mai spus cântăreața.

Anastasia-LazariucSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cum fiecare dintre noi avem parte de suișuri și coborâșuri în viață, la fel și Anastasia Lazariuc a amintit de momentele sale de glorie și bineînțeles, de cei care au ajutat-o să devină ceea ce este acum.

„În viața mea au fost și lucruri foarte frumoase, au fost și persoane minunate pe care le-am întâlnit, pe care cu siguranță mi le-a scos destinul în cale. Persoane cum ar fi Grigore Vieru, Ion-Aldea Teodorovici, Eugen Doga, foarte mulți compozitori, cei mai mari compozitori din Chișinău.

Când am venit în România, eu aveam un repertoriu format, deja cu o experiență de viață, cu multe concursuri și festivaluri, dar am venit în România pentru că am venit în țara părinților mei, țara mea, țara buneilor mei, țara copiilor și a nepoților mei', a mărturisit Anastasia Lazariuc în emisiunea prezentată de Cristi Brancu de la Prima TV.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete