Îngrijește cu atenție nouă pisici și doi căței! Carmen Tănase, despre pasiunea ei arzătoare pentru animale: „Le dau și din mâncarea noastră de la masa de Paște”

Carmen Tănase este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi, care face furori la fiecare apariție a sa pe scenă sau la televizor. Pe lângă viața de artist, artista are o pasiune pentru animale, ea crește în propria casă 11 suflete.

În cadrul emisiunii „ Stăpânii vedetelor', de la Antena Stars, Carmen Tănase a vorbit cu zâmbetul pe buze despre animalele ei de companie. Actrița îngrijește cu multă atenție și afecțiune nouă pisici și doi căței.

„Nu știu numărul animalelor pe care le-am salvat de-a lungul timpului. Nu pot să cuantific. Dar dacă ar fi să spun povești despre ele mi-ar lua o veșnicie. (…) Eu le gătesc animalelor mele. Le cumpăr carne tocată de vită, cu legume, cu de toate. Știu că e posibil să-mi sară în cap veterinarii, dar eu consider că dacă nouă ne place să mâncăm diversificat, și lor le place. Eu le dau boabe doar ca supliment. Când e vorba de hrană eu am ideile mele și nu mi le scoate nimeni din cap. Le dau și din mâncarea noastră de la masa de Paște. Animalele mele sunt prost crescute, le las să facă ce vor și ele cerșesc când văd ceva', a mărturisit Carmen Tănase.

Carmen Tănase, despre pasiunea ei arzătoare pentru animale

Se pare că dragostea pentru animale i-a transmis-o și fiului său, Tudor, pentru că actrița se împarte acum între locuința sa și cea a băiatului ei care este plecat din țară, tocmai pentru a avea grijă de sufletele din cele două case.

„Vorbim zilnic la telefon și îi trimit poze cu animalele lui. Mă întreabă ce mai fac pisicile, ce fac cățeii, îi ia pe fiecare la rând și mă întreabă ce fac', a dezvăluit Carmen Tănase.

Poveștile incredibile pe care marea actriță Carmen Tănase le-a trăit tocmai datorită dragostei pe care o poartă animalelor, dar și oamenilor, telespectatorii le vor afla, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor' de la Antena Stars.

Foto: Facebook, Antena Stars

Mihaela Tudor

Citește și:

Mihai Călin, despre relația pe care o are cu actrița Carmen Tănase pe platourile de filmare: „Este foarte haios să lucrezi cu ea'

Carmen Tănase împlinește, astăzi, 57 de ani! Cum arată celebra actriță în tinerețe, la începutul carierei sale

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati