Informații șocante ies la iveală despre prințesa Diana: “S-a aruncat pe scări când era însărcinată ca să…”

Familia regală britanică a fost de multe ori în centrul unor scandaluri mari și care și-au pus puternic amprenta asupra imaginii acesteia. Cel mai cunoscut dintre toate a avut-o ca protagonistă pe prințesa Diana, divorțul acesteia de prințul Charles și moartea fulgerătoare fiind subiecte de dezbatere o lungă perioadă de timp.

Foști angajați ai familiei regale britanice au dezvăluit de multe ori detalii picante din intimitatea familiei, detalii care au fost ținute ascunse pentru a nu afecta reputația membrilor. Fostul majordom al familiei regale britanice, Paul Burrell, a făcut declarații șocante despre prințesa Diana.

Informații șocante ies la iveală despre prințesa Diana: “S-a aruncat pe scări când era însărcinată ca să…”

Într-un interviu acordat recent, Paul Burrell a dezvăluit că în perioada în care era însărcinată cu prințul William, prințesa Diana a făcut o criză puternică și s-a aruncat pe scări, totul din dorința de a atrage atenția celor din jur. Fostul majordom spune că incidentul a avut loc când prințesa Diana era însărcinată în patru luni. Paul Burrell povestește că a descoperit întâmplarea după ce a auzit o bubuitură puternică, la scurt timp văzându-o pe prințesa Diana întinsă pe jos, în apropierea scărilor, potrivit mirror.co.uk.

Fostul majordom este de părere că prințesa Diana s-a folosit de această căzătură pentru a-i atrage atenția prințului Charles, acuzându-l pe acesta că nu este capabil să o asculte. Chiar dacă spune că a recurs la un gest extrem, Paul Burrell mărturisește că prințesa Diana nu a intenționat să îi facă rău copilului, ci a vrut doar să se facă auzită, mimând întregul incident.

Despre acest gest greu de explicat a vorbit și biograful Andrew Morton, menționând că a fost o încercare disperată a prințesei Diana de a ieși în evidență.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Diana.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Rona Hartner, din nou pe mâna medicilor: Sunt în faza trei a cancerului'

Tora Vasilescu a suferit un avort pe scenă

Rolul din Game of Thrones i-a schimbat viața. Ea este actrița care a trecut prin momente grele înainte de a juca în serial: Așezam haine, curățam toaletele…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete