Rolul din Game of Thrones i-a schimbat viața. Ea este actrița care a trecut prin momente grele înainte de a juca în serial: “Așezam haine, curățam toaletele…”

Serialul Game of Thrones a devenit un adevărat fenomen, iar ultimul sezon al acestuia a fost așteptat cu sufletul la gură de fani. Actorii care fac parte din distribuția serialului se bucură de un succes fantastic și aproape că au ajuns să fie identificați cu personajele pe care le interpretează pe platourile de filmare. Chiar dacă acum este apreciată și iubită de public, o actriță din Game of Thrones a trecut prin momente grele înainte de a juca în serial, iar rolul pe care l-a primit i-a schimbat viața complet. 

După ce Emilia Clarke a dezvăluit că a fost la un pas să își piardă viața și a suferit două operații pe creier, acum o altă actriță din Game of Thrones a vorbit despre problemele cu care se confrunta înainte de a primi rolul în serial.

Rolul din Game of Thrones i-a schimbat viața. Ea este actrița care a trecut prin momente grele înainte de a juca în serial

Rolul din Game of Thrones i-a schimbat viața actriței Nathalie Emmanuel, cea care dă viață personajului Missandei. Înainte de a-i fi oferit rolul, actrița s-a gândit chiar să renunțe la actorie și să meargă din nou la cursuri, situația ei materială fiind una precară.

Pentru că întâmpina tot mai des dificultăți din punct de vedere financiar, actrița a fost nevoită să aibă mai multe joburi care nu aveau nicio legătură cu actoria.

“Așezam haine, curățam toalete, îi ajutam pe oamenii din cabinele de probă…A fost groaznic. Din punct de vedere financiar, mă chinuiam foarte tare. Planul mereu era să mă întorc la școală.”, a spus Nathalie Emmanuel, potrivit dailymail.co.uk.

După o lungă perioadă de timp în care a căutat un job care să îi ofere stabilitate financiară,  Nathalie Emmanuel a auzit de audițiile pentru Game of Thrones. Deși a mers la casting, actrița nu și-a făcut foarte multe speranțe și chiar a încetat să se mai gândească la acest rol după ce, timp de câteva săptămâni, aceasta nu a fost contactată. Ulterior, producătorii au anunțat-o că a obținut rolul lui Missandei, iar în acel moment, viața ei s-a schimbat radical.

“Am fost puțin intimidată. Nu am primit niciun semn timp de câteva săptămâni, așa că mi-am continuat treburile. Locuiam în Liverpool în acea perioadă. După care am primit un telefon în timp ce eram la cumpărături. Am scăpat totul pe jos, am început să țip și am spart un borcan cu gem. A fost totul atât de emoționant și interesant. Am fost șomeră în domeniul actoriei și mă luptam cu lipsa banilor. Mă simţeam înjosită în acel moment. Asta a fost acel imbold de care aveam nevoie pentru a-mi spune: Pot să fac asta!”, a dezvăluit Nathalie Emmanuel.

Cu toate că era plătită foarte bine pentru rolul lui Missandei, Nathalie Emmanuel s-a gândit la început să renunțe la acest rol și să se întoarcă la jobul pe care îl avea în vânzări, însă mama ei a fost cea care a intervenit și a făcut-o să se răzgândească, iar alegerea s-a dovedit una foarte inspirată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Nathalie Emmanuel.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Monica Bellucci a strălucit într-un costum masculin. Și-a făcut apariția alături de iubitul ei și a atras toate privirile!

Cum se prepară ciorba care o ajută pe Paula Chirilă să își mențină silueta? Rețeta este foarte simplă!

Antonia și Alex Velea par să aibă relația perfectă. Ce i-a urat artistul soției sale de ziua ei de naștere: Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun…'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete