Laura Cosoi, prima vacanță alături de fiica ei. Cum arată vedeta la două luni după ce a adus-o pe lume pe Rita

La mai bine de două luni de când a adus pe lume o fetiță care a primit nota 10 la naștere, Laura Cosoi a plecat în vacanță, prin țară, în formulă completă. Vedeta a povestit pe blogul personal experiența călătoriei și a publicat poze superbe de prin locurile pe care le-a vizitat.

Conform www.lauracosoi.ro, Laura, Cosmin, soțul ei, și micuța Rita au făcut prima oprire la Brașov, orașul copilăriei vedetei. Laura are amintiri deosebite și unice din acest oraș: “A fost martorul zilelor frumoase petrecute alături de bunici, al iubirii dintre mine și Cosmin și iată că acum vin să-l revăd împreună cu fetița mea. La Brașov, am trăit multe momente emoționante. Ne-am plimbat prin parcul central, parcul copilăriei mele, am fost la restaurantul la care mergeam des cu Cosmin la începutul relației noastre, atunci când nimeni nu știa că suntem împreună. […] a fost o călătorie printre amintiri.”

Citeste si Cum arăta Laura Cosoi în copilărie? Detaliul care i-a ajutat pe fani să o recunoască imediat

Micuța Rita, încântată de peisaje

Laura este convinsă că micuța a fost încântată de escapada la Brașov, întrucât a stat foarte cuminte: “Ritei cred că i-a plăcut foarte mult, pentru că a stat smirnă! Nu am simțit că am plecat la drum cu copil mic, ceea ce mi s-a părut mare lucru”.

După Brașov, a urmat Târgu Mureș, unde locuiesc socrii ei, apoi Băla, localitatea unde Laura și Cosmin și-au făcut nunta tradițională. Aici au participat la un mic festival organizat de prietenii lor, unde Laura s-a desfătat cu o delicioasă supă cu tăiței de casă, cu tocănițe tradiționale și cu un desert fabulos, un tort Joffre. A urmat localitatea Coșlariu, locul unde a copilărit vedeta.

Ultima oprire a vedetei va fi în Maramureș, unde micuța Rita va fi creștinată.

Citeste si Laura Cosoi ne dezvăluie trucurile sale de beauty

Sursa foto: blogul Laurei Cosoi

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete