Oana Roman va începe un proiect de senzație! Va avea propria emisiune mondenă, începând cu 16 noiembrie

Oana Roman va începe o nouă activitate în curând. Începând cu data de 16 noiembrie, vedeta va avea propria emisiune, în care va pune la punct lumea mondenă. De săptămâna viitoare, în fiecare joi, de la ora 15:00, Oana Roman va putea fi urmărită LIVE, pe Facebook-ul și site-ul revistei Viva!.

Astfel, în fiecare joi, Oana va dezvălui, puțin câte puțin, din viața fascinantă a vedetelor din România și din străinătate. Ea va analiza subiectele săptămânii și veți afla cine și ce a făcut ca să merite titulatura de „personaj al săptămânii' , dar și tot felul de curiozități vă vor fi satisfăcute în direct.

Oana Roman va avea propria emisiune mondenă

De asemenea, cei care o vor urmări pe Oana Roman, îi vor putea adresa întrebări despre orice vedetă, mai ales că ea este mai mereu invitată la evenimentele mondene și cunoaște o mulțime de persoane cunoscute din showbiz-ul românesc. Emisiunea se va numi „OanaPunctRoman'.

Oana Roman a făcut deja prima ședință foto pentru lansarea noului proiect, pe care l-a descris ca fiind unul absolut inedit. Această emisiunea este o provocare pentru ea, dar și pentru public.

„Este ceva nou, este ceva ce nu s-a mai făcut până acum și vă aștept să discutam lucruri interesante și să petrecem timp de calitate' a spus Oana Roman pentru Libertatea.ro.

Pe parcursul zilelor viitoare, vedeta a promis că va mai dezvălui câte ceva despre viitoarea emisiune a cărei prima ediție va avea loc pe 16 noiembrie, la ora 15.00.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Oana Roman suferă de o boală grea: „S-a declanșat din cauza unui șoc emoțional. Trebuie să fac perfuzii'

A vorbit deschis despre silueta ei! Câte kilograme are Oana Roman: „Nu este scopul vieții mele să slăbesc!'

Oana Roman, atac dur la Marcel Toader: „Un frustrat care se preteaza la un circ penibil'

Oana Roman, decizie radicală! Își micșorează sânii, pentru că nu mai vrea să poarte sutien: „Mama s-a speriat'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete