Incident tragic la un liceu din Galați. O profesoară a făcut infarct în plin Bacalaureat

profesoara din Galati a facut infarct in plin Bacalaureat

Examenul de Bacalaureat s-a dovedit a fi mult prea stresant pentru o profesoară de informatică de la un liceu din Galați. Femeia a murit în urma unui infract, de vină fiind oboseala și stresul acumulat.

Rozina Miron era profesoară de informatică la Colegiul Naţional “Al. I. Cuza”. Femeia de 43 de ani și-a pierdut viața luni seară, în timp ce introducea în calculator mai multe date legate de examenul de Bacalaureat. Martorii spun că femeia era foarte obosită în ultima perioadă și că se simțea hărțuită de conducerea liceului, potrivit adevarul.ro.

Profesoarei de informatică i s-a făcut rău luni seară, în jurul orei 18. Aceasta introducea în calculator contestațiile de la Evaluarea Națională, asta după ce făcuse parte de dimineață și din comisia de Bacalaureat. Chiar dacă echipajul SMURD s-a deplasat rapid la fața locului, femeia nu a mai putut fi salvată. Infarctul ar fi fost provocat de oboseala excesivă. Persoanele apropiate femeii consideră că o sursă de stres a fost și conflictul pe care profesoara l-ar fi avut cu cei din conducerea liceului. Astfel, aceasta lucra foarte multe ore peste program, fiind obligată să facă parte atât din comisia de Bacalaureat, cât și cea de la Evaluarea Națională.

“M-a sunat pe la 16,30, începuseră contestaţiile la Evaluare. Se bloca aplicaţia, pentru că aşa se întâmplă când într-un sistem naţional intră să introducă date sute de şcoli în acelaşi timp. Mi-a zis că e supărată tare şi că-mi trimite să văd ceva. Eu aveam treabă atunci, am încurajat-o, i-am zis să nu intre în panică. Pe la opt seara am aflat murise. Nu mi-a venit să cred! Şoc! Abia pe la zece, mi-am adus aminte că-mi trimisese ceva. Am văzut hârtia de convocare în faţa comisiei de disciplină. Hârtia aia i-a pus capac”, a povesti una dintre prietenele Rozinei, potrivit adevarul.ro.

Directoarea Colegiului Naţional “Al. I. Cuza” nu se consideră vinovată de cele întâmplate, punând incidentul pe seama stresului și alimentației necorespunzătoare.

Foto: facebook

Citește și:

Și-au așteptat copiii ore întregi, în soare! Cum este examenul de Bacalaureat 2017 pentru părinții emoționați

Cum s-au descurcat elevii de clasa a XII-a la examenul de Bacalaureat 2017? Cât au învățat la română copiii de la Colegiul Național „Sfântul Sava'

Cum au fost subiectele de la examenul de Bacalaureat 2017, la proba scrisă de la Română, din perspectiva unui profesor?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri