Începe cel mai mare Târg de Joburi şi Carieră din ţară!

Mii de oportunităţi de angajare, zeci de workshop-uri şi sute de premii – acestea sunt cele mai importante dintre beneficiile promise celor peste 35.000 de participanţi aşteptaţi la eJobs EXPO.

A doua ediţie a celui mai mare Târg de Joburi şi Carieră din România are loc, anul acesta, între 17 şi 18 mai, în Pavilionul Central al Complexului ROMEXPO.

Intrarea candidaţilor este gratuită pe baza de CV, programul evenimentului fiind:

* Vineri, 17.05: 10.00 – 19.00
* Sâmbătă, 18.05: 10.00 – 17.00.

Participanţii la eJobs EXPO beneficiază de cea mai relevantă ofertă de joburi, dar şi de opţiuni de dezvoltare profesională, cât şi mii de premii atractive.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să îşi perfecţioneze şi cunoştinţele în domeniile lor de interes, participând gratuit la workshop-uri de vânzări, marketing, HR, project management şi IT, susţinute de traineri profesionişti.

Prezenţa la cel mai mare Târg de Joburi şi Carieră din România le oferă tuturor participanţilor şi şasa de a câştiga unul dintre sutele de premii oferite, prin tragere la sorţi, la tombola eJobs EXPO.

Printre cele mai atractive premii se numără: excursii tip „City Break” pentru 2 persoane, având cazarea şi transportul inclus, gadget-uri, ceasuri, ţinute business şi multe alte surprize.

Pentru detalii suplimentare despre eJobs EXPO, despre oferta companiilor participante, precum şi despre programul workshop-urilor, puteţi accesa: www.ejobs.ro/expo

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri