Simona Gherghe, criticată dur de mamele care o urmăresc online

Simona Gherghe este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie superbă, un soț iubitor și doi copii adorabili. Cu toate acestea, prezentatoarea TV nu este imună comentariilor negative din mediul online.

Simona Gherghe, criticată dur de mamele care o urmăresc online

„Vreau să vorbesc despre ceva ce mi s-a întâmplat ieri. Am postat o fotografie cu Vlad și cu Ana mâncând în același timp.

Vlad a început diversificarea de două zile și am postat felul lui de mâncare. Îi pasasem un morcov, un cartof dulce, cam cum se face la început.

M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic.

Sunt produsele acelea speciale. Știți de ce se folosesc. Pentru că cei mici mai aruncă bolul, să nu se spargă. N-are nicio importanță.

M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă … I-am explicat, dar sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac.”

„Altă mămică mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că …”

„Mai tare m-a supărat al doilea comentariu, tot din partea unei mame, care mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița.

Vlad era în prima lui zi de diversificare. Știți foarte bine că în prima zi de diversificare copilul gustă, ia două trei lingurițe, dacă le ia, nici vorbă de mâncat.

Să simtă o altă textură și un alt gust. I-am explicat lucrul acesta, nu a contat.”

Simona Gherghe a continuat povestirea menționând că i-a spus celei de-a doua mămici și că, în cele din urmă, ea face ce este cel mai bine pentru copilul ei, pentru că ea este cea care îl cunoaște cel mai bine.

Utilizatoarei, în continuare nemulțumite, Simona i-a spus și că deciziile luate au fost întâi discutate cu medicul pediatru.

„Știți, era genul ăla de persoană care se pricepe la tot, nimeni nu face nimic bine. Mamele alea care dețin controlul absolut și adevărul suprem”, a încheiat Simona.

În luna mai a anului 2017, Simona Gherghe s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu.

În aceeași lună, pe lume a venit și primul copil al cuplului, o fiică, Ana Georgiana. Pe data de 29 noiembrie 2018, Simona a confirmat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar, pe 9 mai 2019, prezentatoare a dat naștere unui fiu, Vlad Ioan.

Foto: Instagram

Citește și: 

Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos. A dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi!

Cum arată soţia actorului Andrei Aradits? Andreea predă Yoga de trei ani şi are o siluetă de invidiat!

Meghan Markle, din nou criticată de public. Haina pe care a purtat-o a stârnit indignarea britanicilor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete