Răspunsul Madonnei după ce a fost dată în judecată de un fan nemulțumit: “O regină nu e niciodată…”

Madonna este în centrul unui scandal de proporții după ce un fan nemulțumit a decis să o dea în judecată. La scurt timp, vedeta a reacționat, iar răspunsul ei a stârnit indignarea foarte multor prieteni virtuali. 

Cea supranumită “regina muzicii pop” reușește să facă spectacol de fiecare dată când urcă pe scenă, acesta fiind principalul motiv pentru care fanii își doresc să ajungă la concertele ei. Cum prețul biletelor este unul destul de piperat, mulți dintre admiratorii Madonnei fac eforturi mari pentru a-și permite să o vadă pe scenă, iar pretențiile lor sunt, bineînțeles, pe măsură.

Răspunsul Madonnei după ce a fost dată în judecată de un fan nemulțumit: “O regină nu e niciodată…”

O schimbare de ultim moment în desfășurarea unui concert l-a făcut pe unul dintre fanii Madonnei să apeleze la ajutorul autorităților pentru a-i face dreptate. Mai exact, Nate Hollander, un bărbat din Florida, a dat-o în judecată pe Madonna pentru că aceasta a întârziat cu două ore un concert ce urmează să aibă loc în luna decembrie.

Bărbatul este profund nemulțumit de faptul că inițial concertul trebuia să înceapă la ora 20:30, iar acum a fost mutat la 22:30 de către organizatori, lucru care este în defavoarea celor care nu pot rămâne peste noapte în Miami Beach, acolo unde va avea loc spectacolul. Mai mult decât atât, chiar dacă ar vrea să își recupereze banii pe cele două bilete deja cumpărate, Nate Hollander nu ar mai putea face acest lucru, având în vedere că prețul biletelor a scăzut în mod considerabil după ce ora concertului a fost schimbată.

La scurt timp după ce a fost acționată în judecată, Madonna a oferit un răspuns public, iar mesajul ei a fost catalogat de majoritatea persoanelor ca fiind unul lipsit de respect. În timpul unui concert, cântăreața a fost filmată stând pe un pian și s-a adresat celor prezenți spunându-le:

“Trebuie să înțelegeți ceva. O regină nu e niciodată în întârziere.”, a fost mesajul Madonnei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Madonna.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Amna a dezvăluit motivul divorțului de soțul ei după nu mai puțin de 9 ani de căsnicie

Afirmaţia medicului nutriționist Mihaela Bilic care a declanşat reacții negative în mediul online

Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos. A dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete