În sfârșit, s-a schimbat regula de înscriere la concursul Miss Universe

Concursul Miss Universe a renunțat la limita de vârstă de 18 ani pe care a impus-o ani de zile. De acum înainte femeile de toate vârstele vor putea să concureze în celebra competiție de frumusețe.

Concursul Miss Univers dă o șansă tuturor femeilor prin eliminarea restricțiilor de vârstă din concurs

Vârsta nu este o limită a frumuseții, iar societatea a evoluat rapid și a recunoscut, într-un final, că vârsta este doar… un număr. Femeilor li s-a spus întotdeauna că frumusețea scade odată cu vârsta, dar acest lucru este în mod clar neadevărat. Renumitul concurs de frumusețe, Miss Universe, a făcut un pas uriaș în a oferi un exemplu în acest sens, renunțând la restricțiile de vârstă în concurs. Femeile care au peste 18 ani vor avea acum voie să concureze în competiție.

BUCURESTI – PREZENTARE COSTUM NATIONAL MISS UNIVERSE – ATENEUL RSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

În curând, toate femeile adulte vor avea voie să participe la acest concurs. R’Bonney Gabriel, câștigătoarea în 2022 a titlului de Miss Univers, a anunțat noua schimbare în timpul show-ului de la Săptămâna Modei din New York. Schimbarea este programată oficial să aibă loc în 2024, conform unei scurte declarații distribuite pe pagina oficială de Instagram a concursului.

„Fiecare femeie adultă din lume va fi eligibilă să concureze pentru a deveni Miss Univers', se arată în anunțul de pe Instagram. Fosta Miss Univers a adăugat că abilitatea unei femei de a concura la Miss Univers sau în orice altceva nu ar trebui să fie definită de vârsta ei și că vârsta este doar un detaliu.

„Citatul meu preferat este „Dacă nu acum, atunci când? Eu cred că vârsta nu ar trebui să ne definească', a spus R’Bonney Gabriel. „Nu este mâine, nu este ieri, dar este acum – acum este timpul să lupți pentru ce vrei.'

Extinderea limitei de vârstă pentru concurentele Miss Univers este una dintre numeroasele modificări din regulament. La începutul anului 2022, organizația a început să permită mamelor și femeilor căsătorite să participe și la câștigarea coroanei. În plus, Miss Universe este acum deținută de Anne Jakapong Jakrajutatip, o femeie de afaceri thailandeză și avocată a drepturilor transgenderilor. Jakrajutatip, care este însăși o femeie transgender, a preluat organizația în 2022.

A fost descoperit un pantof de copil de acum 2000 de ani: este intact!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri