În ce zodii sunt cei mai parșivi bărbați

Cei mai parșivi bărbați sunt cei care te mint și te păcălesc fără remușcări și păreri de rău. Apar și dispar din viața ta oricând au chef, nu inițiază dialog decât în momentul când au ceva concret de câștigat, nu se îndrăgostesc cu adevărat de nimeni, pentru că mereu se pun pe ei pe primul loc.

Din nefericite există trei zodii care îndeplinesc toate condițiile pentru ca un bărbat să devină un adevărat pericol pentru femeile care au ghinionul să se îndrăgostească de el. Particularitățile acestor zodii îi fac vicleni și inteligenți, știu ce să spună unei femei și pe ce “butoane” să apese pentru a face cât mai multe victime. Din fericire, nu știu să-și ascundă intențiile și se dau de gol repede dacă femeile sunt în gardă și cunosc caracteristicile unor astfel de bărbați. De cele mai multe ori, cei mai parșivi bărbați te copleșesc cu cuvinte și gesturi pline de dragoste imediat ce cunosc o femeie pe care o văd ca pe o următoare victimă. Dacă sar peste etape, te bombardează cu gesturi și cuvinte de dragoste, să știi că este semnul că ești în mare pericol. După ce cazi victima unui astfel de bărbat, cu greu îți revii. ATENȚIE!

Iată în ce zodii sunt cei mai parșivi bărbați

Există câteva semne astrale unde bărbații pot fi foarte periculoși, pasrșivi și extrem de vicleni. Gata mereu să facă noi victime în rândul femeilor.

Cei mai parșivi bărbați. Berbec
Bărbații născuți în zodia Berbec sunt foarte periculoși. Atunci când au nevoie de ceva, vor face totul pentru a obține ce și-au propus. Sunt în stare să mintă și să foloseascp fel și fel de trucuri parșive pentru a păcăli și a-și atinge scopurile. Se plâng mereu că nu au noroc și ca nimic nu le iese, dar sunt gata să facă orice pentru a reuși. Atunci când rănesc pe cineva se laudă cu ce au făcut.

Cei mai parșivi bărbați. Gemeni
Nu e o surpriză ca Gemenii sunt duplicitari și știu să amăgească. Au tendința să mintă mult, să se folosească de cuvinte și de promisiuni pentru a reuși în viață. Bărbații Gemeni sunt egoiști și insistenți, nu renunță până când nu obțin ce și-au propus. Sunt persoane foarte inteligente, cu un farmec aparte, de care se folosesc la fiecare pas. Au mai mereu intenții ascunse. Își pun mereu propriile interese pe primul loc, sunt malițioși și răzbunători.

Cei mai parșivi bărbați. Leu
Bărbații din zodia Leu sunt orgolioși și vor mereu să demonstreze că sunt cei mai buni. Pentru că nu le place să piardă, vor apela la orice truc în drumul lor spre succes. Nu-i interesează dacă rănesc pe cineva, atâta timp cât ei își îndeplinesc obiectivele.
Nativii Lei nu au scrupule, se întâmplă să facă mult rău chiar și dacă nu au nimic de câștigat din asta. Nu sunt foarte inteligenți, așa că de multe ori își vor face singuri rău încercând să îi atace pe alții.

Singur/ă la 40 de ani: ai dreptul să spargi' o familie?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii