În ce relații sunt Demi Moore și fostul ei soț Ashton Kutcher acum?

Actorul Ashton Kutcher (41 de ani) a vorbit deschis despre fosta lui soție, celebra actriță Demi Moore (57 de ani).

Așa cum fanii celor doi își pot aduce aminte, fosta pereche a fost căsătorită timp de șase ani până când, în 2011, a decis să se separe.

Deși mai bine de 9 ani au trecut de la despărțire, fosta lor relație a fost intens mediatizată din pricina lansării memoriului actriței, Inside Out.

În carte, Demi a detaliat bunele și relele mariajului lor, inclusiv piederea unei sarcinii și presupusa infidelitate a actorului.

În ce relații sunt Demi Moore și fostul ei soț Ashton Kutcher acum?

Acum, la câteva luni de la lansarea memoriului, în ce relații sunt cei doi? „Nu petrecem timp împreună”, a mărturisit Ashton Kutcher, în podcatul WTF al comediantului Marc Maron.

„Fac un efort conștient de a ține legătura cu fetele [fiicele lui Demi din mariajul cu actorul Bruce Willis; Rumer, Scout și Tallulah Willis].”

„Le iubesc. Și niciodată nu mă voi opri din a le iubi, corect?”, a continuat actorul. „Și [nu se va opri] nici din a le respecta, onora și dori succesul în tot ceea ce vor alege să facă.”

Ashton mai spune și că întotdeauna l-a respectat și apreciat pe actorul Bruce Willis (64 de ani), cel care le este tată, împărtăşind că, dacă fetele nu şi-ar mai dori să țină legătura cu el, niciodată nu „le-ar forța să o facă”.

„Dar toate vor [să țină legătura]”, notează actorul. „Iar asta este grozav.” În același interviu, Ashton a vorbit și despre actualul lui mariaj cu actrița Mila Kunis (36 de ani).

Cuplul și-a oficializat relația în anul 2015 și are doi copii, o fiică și un fiu, Wyatt Isabelle (6 ani) și Dimitri Portwood (4 ani). „Totul merge grozav”, a mărturisit actorul, vorbind despre căsnicia și familia lui.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

De ce a lipsit iubitul Shakirei, Gerard Piqué, de la concertul artistei din cadrul Super Bowlului?

Iubita lui Elon Musk a confirmat că este însărcinată în 25 de săptămâni: Am avut o serie de complicații la început

O mămică din Estonia este sosia lui Meghan Markle! Dacă nu ne crezi, convinge-te sigur!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete