Iubita lui Elon Musk a confirmat că este însărcinată în 25 de săptămâni: „Am avut o serie de complicații la început”

La începutul lunii ianuarie, muziciana Grimes (31 de ani), pe numele său real Claire Elise Boucher, mărturisea în mediul online că „a rămâne însărcinată este o stare a existenței foarte sălbatică și asemănătoare războiului”.

Iubita lui Elon Musk a confirmat că este însărcinată în 25 de săptămâni: „Am avut o serie de complicații la început”

Recent, cântăreața a confirmat că este însărcinată cu primul ei copil, dar și că nu era pregătită pentru a munci în timpul sarcinii.

„Cum faceți față jobului și sarcinii?? Îmi pare rău că nu mi-am promovat albumul așa cum ar fi trebuit, dar și că am fost absentă din online.

Această experiență a fost un oarecare chin. Am avut o serie de complicații la început, un al doilea trimestru decent, dar au început să mă doară toate la 25 de săptămâni.

[…]

Simt că am fost teribil de prost pregătită pentru asta fiindcă nu știu dacă sarcina este un subiect atât de vizibil și de discutat pe cât ar trebui să fie.

Nu cred că am înțeles pe deplin în ce mă băgam. A fost și bine, dar să muncesc îmi este mult mai greu. Merge bine scrisul [pieselor] și am multe idei nebune, dar orice activitate fizică mă obosește.

[…]”

 

View this post on Instagram

 

Fake or real? Haha. Wow Im starting to feel bad haha… how do yall cope with working and having a baby?? Im sorry I havent been promoting my album properly or on social media more. This whole thing has been a bit of an ordeal. Had some complications early on, a decent second trimester but starting to hurt everywhere at 25 wksz. What were yalls experience w this stuff like? I feel like I was woefully ill prepared cuz I dunno if pregnancy is as visible or discussed as it should be. I just didnt rly understand what I was getting into. Its been good too, but it makes working a lot harder. Good at writing and having lots of wild ideas tho, but anything physical is hard. Im also way more emo and less capable of bravery in the face of haters online and stuff haha. But my albums out in a sec so I prob need to get back on here. Dont mind my emo energy, but curious what other ppls experience was like I didnt even google it, I was just like sure y not hahaha smh

A post shared by Grimes (@grimes) on

Deși solista nu a spus cine este tatăl, ultimul partener al acesteia a fost omul de afaceri Elon Musk (48 de ani), CEO-ul Tesla și SpaceX.

Perechea și-a asumat relația participând în calitate de cuplu la gala Met a anului 2018 și ultima dată au fost fotografiați împreună la petrecerea de Crăciun a vedetei de reality-show Kim Kardashian, în decembrie.

Elon Musk mai are alți șase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 și s-a stins din viață la scurt timp.

Fostul cuplu mai are în prezent alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (16 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (14 ani).

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

O mămică din Estonia este sosia lui Meghan Markle! Dacă nu ne crezi, convinge-te sigur!

De mai bine de 12 ani, Thalia suferă din cauza acestei boli: Mă trezesc zi de zi cu dureri în întreg corpul

Oprah Winfrey a împlinit 66 de ani! Cele mai frumoase citate ale celebrei vedete de televiziune

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete