Alessandra Stoicescu a aniversat primele șase luni de viață ale fiicei sale în Dubai

Prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu (43 de ani) a ales să sărbătorească primele șase luni de viață ale fiicei sale, Sara Francesca Maria, printr-o vacanță în Dubai.

Alessandra Stoicescu a aniversat primele șase luni de viață ale fiicei sale în Dubai

Înainte de a se reîntoarce pe micul ecran, Alessandra Stoicescu a profitat de ultimele zile ale concediului de maternitate pentru a merge cu familia într-o vacanță în Dubai.

Fetița ei, Sara, obișnuită încă din prima lună de viață cu plecările, mai aproape de casă, însă, la munte și mare, a reacționat extrem de bine la deplasarea mai lungă, în ciuda grijilor firești ale mamei sale.

„A fost prima plecare cu avionul cu Sara și cea mai apropiată destinație la cald, cum voiam noi, este Dubai, un zbor de aproape cinci ore.

Emoții peste emoții, bagaje nenumărate, pregătiri pentru toate situațiile pe care ni le-am putut imagina … așa cum fac toți părinții, cu siguranță.

Mare ne-a fost surpriza să vedem că Sara parcă ne liniștea din priviri încă de la aeroport, râdea încontinuu și, dacă ar fi putut, cred că ne-ar fi zis și vreo două vorbe, să ne calmeze.

Zilele însorite ne-au prins foarte bine, ne-am relaxat, am sărbătorit-o pe Sara care a împlinit 6 luni și ne-am făcut toate poftele”, a declarat vedeta Antenei 1, potrivit Libertatea.

„Cu Sara, prin lume .. ce aventură senzațională. Somnul în aer liber îi place teribil. Și acum provocarea:

Stam la soare că e cald, dar nu direct că am pielea sensibilă .. nici la umbră nu e rău, dar e prea răcoare. Rezolvați asta, dragii mei părinti”, a mai scris jurnalista, pe contul oficial de Facebook.

Cum a aflat Alessandra Stoicescu că este însărcinată?

„Vestea că o aştept pe Sara a fost ca un miracol de Crăciun. Pe 24 decembrie eram la serviciu.

De 2 zile aveam aşa, o uşoară stare de greaţă şi am zis, după ce am eliminat diferite alte posibile cauze: «Hai să încerc şi asta».

N-am spus nimănui, nu i-am spus nici lui Sergiu şi când semnul a fost clar, am venit acasă, aveam toată familia alături, dar tot nu le-am spus.

Doar lui Sergiu i-am spus că am un cadou. Era seara în care desfăceam cadourile de sub brad pentru toţi cei dragi.

L-am chemat în dormitor cu o cutie de butoni în care încăpuse micul test de sarcină.

Nu-i venea să creadă şi am zis că până nu avem confirmarea medicului nu putem să anunţăm familia, să se bucure şi apoi să fie o alarmă falsă.”

De ce au numit-o pe micuță și Francesa?

„Sara oricum a venit cu un lanţ de miracole, la fel cum a fost când a venit Papa Francisc la Bucureşti şi în catedrală era alături de Preafericitul Părinte Daniel.

M-au văzut. Papa nu mă cunoştea, evident. Preafericitul părinte poate că m-a recunoscut, poate că nu.

Am primit binecuvântarea amândurora şi atunci am considerat că e obligatoriu s-o cheme şi Francesca.”

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

De ce a lipsit iubitul Shakirei, Gerard Piqué, de la concertul artistei din cadrul Super Bowlului?

Dana Războiu, despre relația pe care o are cu primul ei soț: Nimeni nu se căsătorește cu intenția de a divorța peste 3, 5 sau 15 ani

Iubita lui Elon Musk a confirmat că este însărcinată în 25 de săptămâni: Am avut o serie de complicații la început

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete