Împăcarea anului! Cine este vedeta care își va petrece sărbătorile cu fosta soție?

Mihai și Naomi Mitoșeru

Coincidență sau nu, în plină pandemie, relațiile din cuplu au început să scârție și izolarea cuplurilor nu s-a dovedit de bun augur pentru toți. După o relație de lungă durată, drumurile lor au luat direcții diferite. Cu toate acestea, se pare că un cuplu faimos se va reuni de sărbători.

Mihai Mitoșeru și fosta lui soție, Noemi s-au despărțit după 14 ani de relație. Cei doi au divorțat anul trecut, însă acum se pare că vor petrece sărbătorile împreună. Au fost dați de gol chiar de mama prezentatorului.

Camelia Mitoșeru a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că va fi vizitată în ziua de Crăciun de fiul ei și de Noemi. Actrița a declarat că vor lua masa împreună și poate există șanse de împăcare și vor forma din nou o familie, semn că cei doi sunt din nou apropiați. În acest sens, Mihai Mitoșeru nu a făcut nici o declarație.

„Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…', a declarat Mihai Mitoșeru pentru playtech.ro.

Dupăă 14 ani de realție, cei doi s-au despărțit, iar motivul pare a fi temperamentul coleric și impulsiv al prezentatorului. Cu toate acestea, cei doi au fost văzuți împreună de multe ori. Fosta soție a fost în vizită la el, atunci când a fost în spital.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit', a povestit Mihai Mitoșeru la Teo Show.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete