Imagini sfâșietoare! Phil Collins, de nerecunoscut, doborât de boală și de despărțirea de soția sa

Imagini sfâșietoare! Phil Collins, de nerecunoscut, doborât de boală și de despărțirea de soția sa

Unul dintre cântăreții cu un timbru inegalabil, Phil Collins, în vârstă de 69 de ani, trece prin clipe dificile. Nenumăratele probleme de sănătate și despărțirea de soția sa l-au copleșit, iar fotografii îl surprind din ce în ce mai slăbit și obosit.

Pe plan profesional, lucrurile stau ceva mai bine pentru Phil Collins. După 14 ani de pauză, trupa Genesis s-a reunit și vor pregăti proiecte noi. Însă pe plan personal, vedeta s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, fiind operat în repetate rânduri la coloană.

Sănătatea lui Collins s-a deteriorat de-a lungul anilor din cauza leziunilor nervoase pe care le-a suferit în spate în timp ce cânta, ceea ce înseamnă că nu este capabil să cânte la tobe la capacitatea sa maximă. Locul său este ocupat de fiul Nicholas, în vârstă de 18 ani.

Intervențiile chirurgicale și vârsta au avut un impact major asupra stării lui Phil Collins. El se deplasează cu dificultate cu ajutorul unui baston. Dacă are de parcurs distanțe mari, el apelează la scaunul cu rotile.

Fotoreporterii britanici l-au suprins când a fost așezat într-un scaun cu rotile de către colegul de trupă și prietenul său de o viață, cântărețul Mike Rutherford, potrivit Daily Mail.

Phil Collins și Orianne, despărțire cu război

În 1994, Orianne Cevey (46 ani) avea doar 21 de ani când l-a cunoscut pe Phil Collins. După patru ani de relație, aceștia s-au căsătorit, însă au divorţat în 2008. Orianne a suferit o intervenție chirurgicală pe coloană, iar Collins a ajutat-o achitându-i factura de spitalizare.

După ce în anul 2016 s-au reîmpăcat, Collins a aflat că Orianne avea relație secretă cu Thomas Bates, în vârstă de 30 de ani. Adevărata dramă pe care o trăiește artistul celebru este cauzată nu doar de relația pe care cei doi o au, ci și de faptul că s-au căsătorit la Vegas, el știind-o la o întâlnire de afaceri.

Collins a dat-o afară din conacul său de 32 de milioane de dolari din Miami și a schimbat toate codurile de acces în casă. El și-a contactat avocații pentru a obține ordin de restricție împotriva celei care l-a rănit de două ori.

Starul legendarei trupe Genesis, care are o avere de 300 de milioane de dolari este dărâmat din cauza fostei soții! Când au divorțat, Collins i-a plătit 46 de milioane de dolari lui Cevey. Acesta a fost cel mai scump divorţ din Marea Britanie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro